Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

S.T.A.R.S. Personal Training

 • Sport, activiteit
 • Personal training
 • Leeftijdsgroep
 • 18-50 jaar,
  51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • alleen mannen (niet gemengd),
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  mannen en vrouwen samen,
  mensen die revalideren,
  mensen met een chronische aandoening,
  mensen met overgewicht,
  zwangeren

Bij S.T.A.R.S. Personal Training gaan we voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij weten dat resultaat niet alleen te meten is op de weegschaal, maar dat je mentale gezondheid de belangrijkste rol speelt.

Jouw resultaat is onze handtekening. Wij doen daarvoor waar we goed in zijn: personal training en coaching om ervoor te zorgen dat jij je doelen kunt halen. We geven je alle middelen die je nodig hebt voor een optimaal resultaat. S.T.A.R.S. staat dan ook voor Self awareness, Together, Attention, Relax & Smile.

Samen met jouw personal trainer ga je aan de slag met het bereiken van jouw doelen. Hoe je dat doet, is helemaal afhankelijk van wat voor jou goed voelt en haalbaar is. Dus als je het wat drukker hebt met je werk, stellen we de doelen bij. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat sport leuk blijft. Sporten moet voelen als een moment voor jezelf en niet als een extra opgelegde taak. Wij willen dat jij je goed voelt en plezier hebt/krijgt in sporten. Dat je het gaat missen als je niet naar je training kunt!

Sporten zorgt niet alleen voor een gezond lichaam, maar ook voor een gezonde geest. Wat je ziet in de spiegel is vaak een reflectie van wat zich in je hoofd afspeelt. Daarom richten wij niet alleen op fysiek fitter worden, maar ook geestelijk. Jouw personal trainer spart op emotioneel gebied met je. Soms kan dat best even heftig zijn, want we moeten eerst de pijnpunten vinden om de juiste oplossing te bepalen. Om jou de ruimte te geven om jezelf helemaal te geven, bieden wij een veilige omgeving waar een vriendschappelijke sfeer heerst.

Ken je dat gevoel dat je helemaal voldaan aan het eind van de dag op de bank ploft? Dat is het gevoel dat je krijgt als je sport in onze sportschool in Groningen. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat je met meer energie naar buiten gaat dan waarmee je naar binnen komt.

Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij voor de beste resultaten.