Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Team ABC (Achieve Body Control)

 • Sport, activiteit
 • Calisthenics,
  Freerunning,
  Paaldansen
 • Leeftijdsgroep
 • 00-04 jaar,
  04-05 jaar,
  06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar
 • Voor wie
 • alleen mannen (niet gemengd),
  alleen studenten,
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  kinderfeestjes,
  mannen en vrouwen samen,
  mensen met een geestelijke beperking,
  mensen met overgewicht,
  sporthopper,
  stadjerspas

De naam zegt het al, Achieve Body Control, wij verkennen de mogelijkheden van ons lichaam. Freerunning geeft ons het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. We bewegen allemaal op een unieke manier en zoeken zelf onze eigen grenzen op. Maar samen trainen is toch echt veel leuker en de vetste tricks leer je van elkaar. Daarom is Team ABC (Achieve Body Control) in 2017 opgericht door Goku Dest. Team ABC is een professioneel team met als uitgangspunt het samenbrengen van getalenteerde en gepassioneerde atleten om zo de beste resultaten neer te zetten voor onder andere films, reclames, shows, demonstraties, workshops en lessen. In 2020 is Achieve Body Control uitgegroeid tot een heuse community van meer dan 100 studenten en 15 Teamleden waaronder meerdere atleten en docenten en een vaste filmmaker/editor die gezamenlijk dezelfde visie en passie delen voor Freerunning/Parkour en alles wat daarbij komt kijken!

Team ABC: Lessen voor iedereen!
Vanuit onze liefde voor Freerunning en Parkour ondersteunen we talenten en helpen we hen om hun talent verder te ontwikkelen. Onze docenten werken allemaal volgens het ABC protocol waarmee we op een unieke en efficiënte manier lesgeven waarbij op een professionele wijze plezier hebben een hoofdrol speelt. Onze trainingen zijn heel geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren om zo het beste uit jezelf te halen! Hierdoor ontwikkel je zelf ook het gevoel van vrijheid, lichaamscontrole, kracht en heel veel zelfvertrouwen.

Tijdens de trainingen word je begeleid door gediplomeerde coaches. In het brede aanbod kan iedereen zijn eigen stijl vinden. Vind jouw balans tussen plezier en presteren. Wij helpen jou aan de sportieve basis om je plezier in sport en bewegen te ontdekken. In een gastvrije omgeving met een open sfeer willen wij ervoor zorgen dat we een thuishaven voor de ‘’community’’ creëren waarin jij jezelf kan ontwikkelen.