Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

TommyFit

 • Sport, activiteit
 • Boksen,
  Fitness,
  Kickboksen,
  Personal training,
  Taekwondo,
  Weerbaarheid/zelfverdeding
 • Leeftijdsgroep
 • 06-12 jaar,
  13-17 jaar,
  18-50 jaar,
  51-66 jaar,
  67+
 • Voor wie
 • alleen mannen (niet gemengd),
  alleen studenten,
  alleen vrouwen (niet gemengd),
  kinderfeestjes,
  mannen en vrouwen samen,
  mensen die revalideren,
  mensen met een gedragsstoornis,
  mensen met een geestelijke beperking,
  mensen met een lichamelijke beperking,
  mensen met overgewicht

Hey daar! Ik ben Tommy,

Vanaf mijn 4e levensjaar heb ik al van huis uit een passie voor sport en martial-arts meegekregen. Dit heb ik gedurende mijn middelbare schoolperiode geuit in mijn hoofdsport ITF Taekwondo, waar ik een 2e Dangraad in behoud en meerdere (wereld- en nationale) titels in ontvangst heb mogen nemen. Ook heb ik veel affiniteit gekend, met de andere ‘arts’, zoals: (kick)boksen, kungfu, judo, WTF Taekwondo en Pencak Silat (Bongkot-style).

Nadat ik mezelf aan de ALO, te Groningen (HBO-bachelor niveau) had ingeschreven, wist ik gedurende mijn vierjarige studie, de benodigde kennis op te doen over het menselijk lichaam en de ‘sportgeest’: “wat drijft een mens (in de sportwereld) en wat kan mijn bijdragen daaromtrent zijn”. Verder heb ik ook kennis genoten, voor het lesgeven/trainingen verzorgen onder allerlei omstandigheden, aan alle leeftijden van dien.

Met de titel: Eerste Graad Docent in de Lichamelijke Opvoeding, gecombineerd met o.a.: Fitnessinstructeur, ECO-Coach, Trainer-coach niveau 4 (NOC*NSF), MRT-begeleider en gecertificeerd vechtsporttrainer- pedagoog, ben ik bereid mijn kennis één op één of in small-group over te dragen.

Mijn visie of beter gezegd affiniteit ligt op de persóónlijke ervaring. Samen met mijn klanten of relaties progressie boeken, door zowel intrinsiek, als extrinsiek (versterkend) te werk te gaan is lijdend in mijn aanpak. Door ook aan te sluiten bij de moderne manier van training(en) geven/ lessen verzorgen, is ook grafische en auditieve reflectie 'onmisbaar'.

Vanuit hier kunnen we elk welgesteld doel tackelen en zorgen voor het beste resultaat ‘op maat’!

Groetjes,

Tommy