Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Voetbalschool Bequick 1887

  • Sport, activiteit
  • Voetbal
  • Leeftijdsgroep
  • 06-12 jaar,
    13-17 jaar
  • Voor wie
  • mannen en vrouwen samen

Be Quick 1887 is in 2012 gestart met een eigen voetbalschool op “de Esserberg”. Een voetbalschool waar uitnodigende en uitdagende oefenstof in de uitvoering van het leren, en vooral het plezier hebben voorp staat.  Zoals vele topamateur verenigingen is ook voor Be Quick een uitstekende jeugdopleiding van belang, dit om eigen spelers op te leiden voor het eerste elftal zondag. Be Quick investeert dan ook in de jeugdopleiding door goede vakkundige trainers aan te stellen.  De jeugdselectie teams van Be Quick hebben tot doel om zo hoog mogelijk te spelen in de landelijke competities. Om in de toekomst dit te kunnen en blijven verwezenlijken is het opleiden van goede jeugdspelers een “Must”.

Het oprichten van een voetbalschool heeft tot doel om C junioren en D/E/F pupillen de kans te geven om met aanvullende specifieke technische training haar voetbalvaardigheid te verbeteren. Naast de normale trainingen(eigen team) kan een speler via de voetbalschool extra trainen en werken aan het verbeteren van: coördinatie, technische, taktische, fysieke en mentale aspecten van het voetbal. Dit kan alleen als een speler enig talent, inzicht, motivatie/instelling en doorzettingsvermogen heeft.

Trainingsdagen en tijden voetbalschool Be Quick 1887 De voetbalschool Be Quick 1887 geeft 8 trainingen van 75 minuten op zondagochtend van 9.00 - 10.15 uur.

Nieuwe data Voetbalschool Be Quick 1887 najaar 2019:

22  september  Start voetbalschool

29  september

06  oktober

13  oktober

20  oktober. (herfstvakantie geen training)

27  oktober. (herfstvakantie geen training)

03  november

10  november

17  november

24  november