Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Danszaal Scharlakenhof

Danszaal Scharlakenhof is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de danszaal is 1972 en de afmeting is 6,5 bij 12,5 meter en hij is 2,5 meter hoog.

Deze danszaal huren    

De danszaal kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse budo- en vechtsporten, maar ook voor dansactiviteiten en andere vloersporten. Standaard aanwezig in de danszaal: een vaste spiegelwand.

Je kunt een danszaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel nodig. Deze kun je alleen op werkdagen vanaf 16.00 uur ophalen in Sporthal Scharlakenhof. Voor de zomerperiode en in kleine schoolvakanties gelden andere tijden. Wil je deze sportlocatie huren? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief danszaal 

Standaard € 28,65

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2022 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.