Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Dojo Goudenregenplein

Dojo Goudenregenplein is onderdeel van het sportgebouw Goudenregenplein en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de dojo is 1955 en de afmeting is 8,5 bij 11 meter en hij is 2,75 meter hoog. In het sportgebouw bevindt zich naast een dojo ook nog een gymzaal.

Deze dojo huren

De dojo kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse budo- en vechtsporten, maar ook voor dansactiviteiten en andere vloersporten. mStandaard aanwezig in de dojo: judomatten (flexibel)

Je kunt een dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Wil je deze dojo huren voor een (sport)evenement? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.

Uurtarief dojo's

Standaard € 29,15
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.