Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gymzalen Corpushuis

Gymzalen Corpushuis (ook wel oude ALO genoemd) zijn eigendom van de Gemeente Groningen. De afmeting van de gymzaal en danszaal (houten vloer) is 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog, beide voorzien van een tribune. Daarnaast is er nog een sporthal en een grote sportzaal (1/2 sporthal) in de accommodatie. De sportaccommodatie sluit per 1 juli 2019!

Deze gymzaal huren

De gymzalen kunnen van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd en zijn geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. De danszaal is geschikt voor gymnastiek en dansactiviteiten. Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek. Standaard aanwezig in de danszaal: ringenstel, klimtouw en verrijdbare spiegelwand (lengte 5 meter).

Je kunt een gymzaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Wil je deze gymzaal huren voor een (sport)evenement? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.

Uurtarief gymzalen

Standaard € 25,13
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.