Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gymzalen Melisseweg

Gymzalen Melisseweg zijn onderdeel van het Werkman College en zijn eigendom van de Openbaar Onderwijs Groep Groningen. Het bouwjaar van de gymzalen is 1985 en de afmeting zijn 12 bij 21 meter en ze zijn 5,5 meter hoog.

Deze gymzaal huren

De gymzalen kunnen van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd en zijn geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton, gymnastiek en judo. Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet, materiaal voor gymnastiek en judomatten.

Je kunt een gymzaal huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge. Wil je deze gymzaal huren voor een (sport)evenement? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief gymzalen

Standaard € 29,15
Borg sleutel € 50,-
Borg tag € 30,-

Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.