Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aquasporten Helperzwembad

Aquasporten

Wil je op een leuke manier actief aan je conditie werken? Kom dan Aquasporten! Er zijn verschillende groepslessen en iedereen kan meedoen; leeftijd of conditie maakt niet uit. De verschillen zitten vooral in materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben vrije inloop, opgave vooraf is niet nodig, behalve tijdens corona. Lees verder op de pagina wat je in de verschillende lessen kunt verwachten.

 

Lesrooster AquaSporten

zondag 04 juni t/m Datum aanpassen
Vandaag (zondag 04 juni)
Geen activiteiten
Morgen (maandag 05 juni)
19:30 - 20:00 AquaRobic
dinsdag (06 juni)
Geen activiteiten
woensdag (07 juni)
Geen activiteiten
donderdag (08 juni)
Geen activiteiten
vrijdag (09 juni)
19:15 - 19:45 AquaJogging (extra warm water)
zaterdag (10 juni)
Geen activiteiten

Tarieven

Losse les € 8,70
12-kaart € 87,00
Borg voor polsbandje (bij een 12-kaart) € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

AquaRobics

De lessen AquaRobics geven we in borstdiep water. Je verbetert je conditie en doet spierversterkende oefeningen op leuke muziek. Door de weerstand van het water is de belasting op de gewrichten veel minder dan bij oefening op het land en heb je minder snel last van enkels en knieën. In de lessen gebruiken we verschillende materialen zodat de lessen gevarieerd zijn en je op je eigen niveau kan werken.

AquaJogging

Bij AquaJogging loop je in diep water. Een wetbelt, een zachte foamgordel, zorgt er voor dat je rechtop blijf drijven en kunt lopen. Tijdens de lessen werken we op een gevarieerde manier  aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Door gebruik te maken van de weerstand van het water en de verschillende materialen kun je de oefeningen op eigen niveau voeren. De lessen zijn ook geschikt voor zwangeren en mensen met rugklachten.