Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aquasporten Helperzwembad

Veilig zwemmen tijdens Corona

We hebben speciaal een pagina gemaakt met alle informatie over veilig zwemmen tijdens corona. Vind hier de informatie over het verplicht online reserveren en andere regels. Blijf altijd de pijlen en de aanwijzingen van het personeel volgen. 

Aquasporten

Wil je op een leuke manier actief aan je conditie werken? Kom dan Aquasporten! Er zijn verschillende groepslessen en iedereen kan meedoen; ongeacht leeftijd en conditie. De verschillen zitten vooral in materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben vrije inloop, opgave vooraf is niet nodig. Lees verder op de pagina wat je in de verschillende lessen kunt verwachten.

Lesrooster AquaSporten

donderdag 01 oktober t/m Datum aanpassen
Vandaag (donderdag 01 oktober)
Gesloten
Morgen (vrijdag 02 oktober)
19:15 - 19:45 AquaJogging (extra warm water)
zaterdag (03 oktober)
Gesloten
zondag (04 oktober)
Gesloten
maandag (05 oktober)
19:30 - 20:00 AquaRobic
dinsdag (06 oktober)
Gesloten
woensdag (07 oktober)
Gesloten

Tarieven

Losse les € 8,25
12-kaart € 82,50
Borg voor polsbandje (bij een 12-kaart) € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

AquaRobics

De lessen AquaRobics geven we in borstdiep water. Je verbetert je conditie en doet spierversterkende oefeningen op leuke muziek. Door de weerstand van het water is de belasting op de gewrichten veel minder dan bij oefening op het land en heb je minder snel last van enkels en knieën. In de lessen gebruiken we verschillende materialen zodat de lessen gevarieerd zijn en je op je eigen niveau kan werken.

AquaJogging

Bij AquaJogging loop je in diep water. Een wetbelt, een zachte foamgordel, zorgt er voor dat je rechtop blijf drijven en kunt lopen. Tijdens de lessen werken we op een gevarieerde manier  aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Door gebruik te maken van de weerstand van het water en de verschillende materialen kun je de oefeningen op eigen niveau voeren. De lessen zijn ook geschikt voor zwangeren en mensen met rugklachten.