Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aquasporten Helperzwembad

Aquasporten

Wil je op een leuke manier actief aan je conditie werken? Kom dan Aquasporten! Er zijn verschillende groepslessen en iedereen kan meedoen; ongeacht leeftijd en conditie. De verschillen zitten vooral in materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben vrije inloop, opgave vooraf is niet nodig. Lees hieronder wat je in de verschillende lessen kunt verwachten.

AquaRobics

De lessen AquaRobics geven we in borstdiep water. Je verbetert je conditie en doet spierversterkende oefeningen op leuke muziek. Door de weerstand van het water is de belasting op de gewrichten veel minder dan bij oefening op het land en heb je minder snel last van enkels en knieën. In de lessen gebruiken we verschillende materialen zodat de lessen gevarieerd zijn en je op je eigen niveau kan werken.

AquaJogging

Bij AquaJogging loop je in diep water. Een wetbelt, een zachte foamgordel, zorgt er voor dat je rechtop blijf drijven en kunt lopen. Tijdens de lessen werken we op een gevarieerde manier  aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Door gebruik te maken van de weerstand van het water en de verschillende materialen kun je de oefeningen op eigen niveau voeren. De lessen zijn ook geschikt voor zwangeren en mensen met rugklachten.

Lesrooster

Maandag 19.30-20.00 AquaRobic
Vrijdag 19.15-19.45 AquaJogging

Wanneer geen les? 

Tijdens de schoolvakanties en op bijzondere feestdagen (zie hieronder) zijn er geen lessen. Je kunt dan natuurlijk wel recreatief zwemmen.

ma 17 -24 feb Krokusvakantie
vr 10 apr Goede vrijdag
ma 13 apr 2de Paasdag
ma 27 apr- 3 mei Meivakantie
ma 4 mei Dodenherdenking
ma 1 juni 2de Pinksterdag
ma 6 juli-16 aug Zomervakantie

Tarieven

Losse les € 8,00
12-kaart € 80,00
Borg voor polsbandje (bij een 12-kaart) € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.
De 12-kaarten zijn onbeperkt geldig en ook te gebruiken bij groepslessen  in de gemeentelijke zwembaden van de gemeente Groningen.