Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaTech Helperzwembad

Coronaregels

Vooraf reserveren noodzakelijk 
Er mogen een maximum aantal zwemmer in het bad  en daarom moet je vooraf online reserveren via de knop op deze pagina. Je reserveert voor de dag/tijd  van je groepsles en geeft het aantal personen waarmee je komt op.  Na het reserveren krijg je de bevestiging daarvan per mail.  Deze laat je uitgeprint of op je telefoon aan de balie zien en koop je je kaartje of gebruik je je 12-kaart.

Regels
De algemene regels van het RIVM, zoals thuis blijven bij klachten, gelden nog. Je houdt jen aan de 1,5 meter afstand regel  (uitzondering tijdens het zwemmen) en andere hygiëne regels. Daarnaast vragen het we volgende van jou als je komt zwemmen.

  • Ga thuis naar het toilet, was je handen voordat je naar het zwembad gaat.
  • Trek thuis je zwemkleding aan, onder je normale kleding. Je kleed je om op de aangewezen plek langs het bad. De kluisjes kun je gebruiken.
  • Volg in het gebouw de aanwijzingen van het personeel, de pijlen, markeringen of lijnen in het zwembad. Raak zo weinig mogelijk aan.
  • Je kunt na het zwemmen kort douchen en omkleden in de kleedkamer.

AquaTech lessen

AquaTech bestaat uit verschillende vormen namelijk; training, techniek en open water. Alle vormen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kunt zelf switchen tussen verschillende lessen of gelijktijdig aan de verschillende soorten lessen meedoen. Onderaan de pagina staat meer uitleg over de verschillende lessen. 

TIP: Het is handig om een zwembril en badmuts mee te nemen. Tijdens de lessen AquaTech is het niet mogelijk om je zwemdiploma te halen, wil jij dat? Kijk dan bij het aanbod zwemlessen op onze site.

Lesrooster AquaTech

vrijdag 25 juni t/m Datum aanpassen
Vandaag (vrijdag 25 juni)
Gesloten
Morgen (zaterdag 26 juni)
Gesloten
zondag (27 juni)
Gesloten
maandag (28 juni)
Gesloten
dinsdag (29 juni)
Gesloten
woensdag (30 juni)
Gesloten
donderdag (01 juli)
Gesloten

Tarieven  

Losse les

€8,25

12-kaart

€ 82,50

borg bandje

€7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

Training 

Wil jij graag persoonlijke begeleiding tijdens het verbeteren van jouw zwemconditie? Dan is deze training echt iets voor jou. Het is geschikt voor mensen die willen werken aan hun zwemconditie en tips willen krijgen over de zwemtechniek. Tijdens de lessen gebruiken we verschillende trainingsvormen. Om te kijken hoe jou zwemconditie zich ontwikkeld, doen we twee keer in het jaar een conditietest (december en vlak voor de zomervakantie).

Techniek 

Wil jij graag jouw techniek verbeteren? Dan kan dat met de speciale techniek trainingen. Je krijgt persoonlijke begeleiding  van de instructeur. Tijdens deze training gebruiken we verschillende trainingsmaterialen/-vormen. Met behulp van videoanalyse krijg jij goed inzicht in jouw eigen zwemtechniek. Tijdens het verbeteren van de techniek, ben je indirect ook bezig met het verbeteren van de conditie.

Open water  

Vind jij het leuk om in open wateren te zwemmen, ben jij aan het trainen voor een triatlon of wil je meedoen met een open water evenement? Dan zijn de lessen open water echt iets voor jou! Deze lessen geven we in het Zilvermeer naast Sportcentrum Kardinge. Tijdens deze lessen staat het onderdeel navigeren in water centraal. Je traint je duurvermogen en snelheid.  

Voor de lessen open water zwemmen kan je gebruik maken van de kleedkamers van het zwembad in Kardinge, waar je na de les ook kan douchen. Bij onweer of blauwalg gaan de lessen niet door. De watertempertuur moet ook minimaal 15 graden zijn. 

LET OP: voor de lessen open water moet je 16 jaar of ouder zijn, een zwemdiploma is verplicht en het dragen van een wetsuit is verplicht. Vergeet niet je zwembril en badmuts mee te nemen naar de les open water!