Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Helperzwembad huren

Het Helperzwembad is een buurtzwembad gelegen ten zuiden van de binnenstad van Groningen. Het zwembad is nog in oude stijl. Het zwembad zelf organiseert verschillende activiteiten, daarnaast kun je als vereniging het bad afhuren voor trainingen en wedstrijden. Er zijn bij beide zwembaden grote kleedkamers en individuele kleedhokjes aanwezig.

Ranomi bad

Dit is een 25 meter wedstrijdbad (28 graden) met een beweegbare bodem. Dit bad heeft 5 wedstrijdbanen met ieder een eigen startblok. Aan de zij- en achterkant is een tribune aanwezig. Dit bad is erg geschikt voor trainingen, zwemles, groepslessen of wedstrijden van wedstrijdzwemmen of waterpolo.

Oude bad

Dit zwembad is compleet in oude stijl, inclusief mozaiektegeltjes en andere decoratieve elementen. Dit bad heeft 4 wedstrijdbanen met elk een eigen startblok. Dit bad heeft een vaste diepte die oploopt van 1,10 naar 2,50 m. Daarnaast heeft het een duikplank en is er een kabelbaan aanwezig. Dit zwembad is op zaterdag tot en met woensdag ingesteld op 28 graden. Op donderdag en vrijdag is dat 32 graden.

Zwembad huren

Het zwembad kun van maandag tot en met vrijdag en in de weekend huren. Om het bad te huren moet je voldoen aan de toezichteisen die we stellen. Neem voor meer informatie contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via   Wil je het bad gebruiken voor een evenement, stuur dan een email met zo veel mogelijk gegevens naar evenement@sport050.nl

Uurtarief zwembaden

Wedstrijdbad (Ranomi bad) € 141,85
Oude bad € 106,65

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief.
Tarieven (inclusief BTW)  zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verhuurvoorwaarden gelden