Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

IJsbaan Grote Markt

22 november 2019 t/m 5 januari 2020 zal de schaatsbaan terugkeren op de Grote Markt van Groningen! Zes weken lang biedt Het Groninger Winterfestijn hét ultieme wintergevoel. Naast rondjes schaatsen op de ijsbaan kun je heerlijk genieten van een warme choco of gluhwein op ons verwarmde buiten terras of lekker binnen. Ook vinden er verschillende activiteiten plaats en kan er losgegaan worden tijdens de après-ski. Kortom, urenlang vertier!

Ultiem genieten!

Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Schaats in de openlucht onder een deken van lichtjes op de ijsbaan. Gooi donderdag tijdens de silent disco après-ski de heupjes los en ga vrijdag met de voeten van de vloer met de leukste lokale dj's. Zaterdag en zondag mag je absoluut de wekelijkse live-acts niet missen. Het Groninger Winterfestijn brengt de winter terug in Groningen!

Dagelijks vertier!

Het Groninger Winterfestijn heeft dagelijks veel leuks te beleven, voor ieder wat wils! Kijk op de website voor het programma: https://www.hetgroningerwinterfestijn.nl/info