Fit050

Begeleiding bij voeding

Fit050 menu's zijn geen dieet. Het zijn menu's gebaseerd op de voedingsnormen van de Gezondheidsraad. Ze zijn gemaakt door dietisten en zijn op maat. Daarom zijn de Fit050 voedingsmenu's effectief. Het is een manier van opnieuw leren omgaan met voeding. Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken.

Wat kun je verwachten

We meten naast je gewicht ook je vetpercentage en spiermas om een goed totaalbeeld van je gezondheid te krijgen. Met deze gegevens en je leeftijd, berekenen we je individuele energiebehoefte. Daar maken we een persoonlijk menu op. Eén keer in de twee weken gaan we wegen en meten om de vorderingen bij te houden en krijg je voedingsadviezen.

Het programma duur 8 weken. Je hebt een persoonlijke coach en een online tool. Je kunt je eetschema zelf aanpassen met de eetdagboekjes en de caloriechecker.  Eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Het is een manier van opnieuw leren omgaan met voeding. Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken. Leefstijl verbetering is het doel.

Voordelen

  • Persoonlijke voorkeuren instellen zoals vegetarisch, geen vis of andere producten
  • Verschillende doelen: vetpercentage- en gewichtsreductie, gezond op gewicht blijven of intensief sporten.
  • complete week menu's met 6 eetmomenten
  • boodschappenlijst met 'normale' producten uit de supermarkt.
  • je gezin kan meedoen
  • duurzame leefstijl verbetering.
gezonde voedingfit050 resultaat 2

Tarieven Fit050

8 weken begeleiding en menu's
€ 75,00
De tarieven zijn geldig tot en met 31 juli 2024 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.