Emailadressen schaatsers

Sinds 7 juni maken we voor al onze accommodaties gebruik van een nieuw toegangssysteem. Voor de trimschaatsers betekent dit dat de bandjes straks niet meer gebruikt kunnen worden. Om toegang te krijgen zijn er straks 3 opties:

Voor de uitgang heb je niets nodig, je kunt altijd door het poortje naar buiten lopen.

  • Met een Sport050 klantenpas. Deze klantenpas koop je eenmalig aan voor €2,50
  • Een nieuw polsbandje. Dit polsbandje koop je eenmalig aan voor €2,50
  • Met een QR-code in je account. Iedereen kan een account activeren en daar staat een QR-code van je toegangskaart. Je kunt de QR-code uitprinten, maar ook op je telefoon gebruiken. Dit is gratis.

Om een account te kunnen activeren op mijn.sport050.nl hebben we een e-mailadres nodig. Vanaf nu je je via onderstaand formulier deze gegevens doorgeven. Wij willen jullie dan ook vragen om alle trimleden hierover te informeren. Hoe meer adressen we ontvangen hoe korter de rijen bij de balie bij aanvang van het schaatsseizoen! Leden kunnen hun oude toegangsbandjes weer inleveren bij de balie. Dit hoeft niet direct bij het eerste bezoek indien men het account heeft geactiveerd en over een QR-code beschikt.

Lees meer over het toegangssysteem

Opgave email adressen Schaatsers

Voor het toegangssysteem is een emailadres nodig om een account te gebruiken. Voorkom wachten bij de kassa en geef het email adres zo. Zo kun je altijd met een QR-code naar binnen.

alleen bij categorie t/m 16 jaar
Subtropisch zwembad kardinge, golven

Online kaarten kopen en meer

Ga naar mijn.sport050.nl