Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Bedrijfssport Papiermolen

Sporten is goed voor lijf en leden! Het geeft niet alleen afleiding en ontspanning na een stressvolle dag, maar het zorgt ook dat je je fitter voelt en fysiek meer aan kunt. Een goede reden om je personeel in beweging te brengen, want fitte en gezonde medewerkers zorgen voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim! Wil je meer weten over de mogelijkheden om medewerkers in beweging te krijgen? Stuur dan een mail naar

BedrijvenSportPas

Met de BedrijvenSportPas, kunnen medewerkers met 10% korting en gezinsleden met 7,5% korting een abonnement aanschaffen voor schaatsen, skeeleren en zwemmen in Sportcentrum Kardinge, Openluchtbad de Papiermolen, het Helperzwembad of Zwembad de Parrel. Daarnaast kun je ook kiezen voor tennis of squash.

   10% 7,5%
Jaarabonnement zwemmen € 248,65 € 255,55
Zomerabonnement zwemmen  € 105,20 € 108,10

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

Sportcheques

Met deze cheque kan je recreatief schaatsen of zwemmen in het Helperzwembad, Zwembad de Parrel, Openluchtbad de Papiermolen en Sportcentrum Kardinge. De Sportcheques zijn onbeperkt geldig en kun je bestellen vanaf 50 stuks Je kiest vooraf welke sport je wilt gaan doen. 

We hebben ook de mogelijkheid voor het geven van een Sportpas; het sportiefste cadeau van Groningen. Deze is verkrijgbaar bij de balies en kunnen met ieder bedrag vanaf € 5,00 worden opgewaardeerd.

cheque met 1x zwemmen € 5,70
cheque met 4x zwemmen € 22,85