Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aanmelding schaatsles jeugd verzonden

Bedankt voor je aanmelding!

Op de eerste les betaal je het cursusgeld. Aangezien de wachttijden voor de balie kunnen oplopen, bieden wij de mogelijkheid om in de week voorafgaand aan de cursus het lesgeld te betalen. Dit kan bij de balie van ons sportcentrum.

Het polsbandje geeft toegang aan zowel het kind als twee begeleiders. Bij het aanbieden van de transponder (het polsbandje) aan het tourniquet laat je eerst je kind door en vervolgens jezelf. Zolang het kind aanwezig is op de baan, kan de begeleider tussentijds meerdere keren de baan verlaten en weer naar binnen.

Vijftien minuten voor aanvang heb je toegang tot de baan. Daar wordt een indeling gemaakt in niveaus. In geval van evenementen en/of feestdagen kan het voorkomen dat we een les verplaatsen.

Scherpe schaatsen en warme kleding zijn vereisten voor een geslaagde cursus. Het dragen van handschoenen is verplicht en we adviseren het dragen van een helm of muts. Schaatsen zijn eventueel te huur in de winkel AV-Sport in Kardinge (050) 577 0060.

Speciale actie voor deelnemers aan de reguliere 8-weekse cursus
Tijdens de schaatscursus kun je op recreatieve tijden nog 1 keer per week gratis komen oefenen op onze ijsbanen. Dit is alleen geldig in de weken dat je les krijgt. Tijdens de eerste schaatsles krijg je hiervoor een knipkaart.

Zijn er nog vragen? Bel ons op  (050) 3676767 of mail naar info@kardinge.nl

Veel schaatsplezier!

 

 

Om onze service te verbeteren sturen wij klanttevredenheidsonderzoeken en informatiemails.