Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aanmelden zwemles Kardinge

Met dit formulier kun je je kind opgeven voor de zwemles van Sportcentrum Kardinge. Hiervoor vragen we een aantal persoonsgegevens. We gaan zorgvuldig om met deze persoonsgegevens. Je wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief met nieuws over de zwemlessen. Wil je deze niet ontvangen kun, je je altijd uitschrijven na de eerste keer. Lees meer over onze privacy verklaring.

Je ontvangt na invullen een bevestiging van inschrijving per mail. Door een storing kan het zijn dan je deze mail niet krijgt, we proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Heb je vragen over je inschrijving mail dan naar info@kardinge.nl

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Je kind moet minimaal 4 jaar zijn op de dag van inschrijven.

Binnen de bloktijden geven we zwemlessen van 45 minuten. Geef je voorkeursblok. Wil je een specifieke tijd, geef dat aan bij de opmerkingen. Voor woensdag 13.30, 1415 en vrijdag 14.00 is de wachtlijst korter. Geef aan als je deze tijden wilt. De privézwemlessen zijn 30 minuten.

Kruis deze optie aan, als je een vergoeding wil aanvragen bij stichting leergeld (minimaal 6 jaar). Met de bevestiging van inschrijving kun je dit aanvragen. Je moet zelf nog contact opnemen met Stichting leergeld.