Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaSlim

AquaSlim: werken aan conditie en gewicht

De AquaSlim cursus bestaat uit 2 onderdelen, de AquaSlim groepsles en het Fit050 voedingsmenu, die ook los gevolgd kunnen worden. Als je alleen de AquaSlim groepsles wilt volgen, zonder het voedingsmenu en het wegen, kun je met een toegangskaart groepslessen zonder vooraf aanmelden meedoen. Het Fit050 menu is ook goed te combineren met andere sporten, maar kan natuurlijk ook zonder sporten gevolgd worden. Voor het Fit050 menu vind je meer informatie op de website waar je je ook kunt opgeven. Voor de complete AquaSlim cursus waarbij je aan de groepslessen deelneemt en het Fit050 menu krijgt moet je je ook via de website opgeven.

Bij de AquaSlim cursus gaat het om bewegen, verantwoorde voeding en een gezond gewicht, maar ook om opbouw van spiermassa. Je volgt de cursus met een groep deelnemers die allemaal aan een gezonde levensstijl willen werken. Je gaat 8 weken lang 2x per week intensief bewegen in het water onder leiding van de professionele instructeur. 1x per week ga je meten en wegen en krijg je voedingsadvies, menu's en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Het sporten en veranderen van het eetpatroon zorgt ervoor dat je daadwerkelijk successen behaald voor de lange termijn.

De cursus bestaat uit de aquasport lessen en het voedingsadvies met een effectief voedingsmenu. De AquaSlim lessen geven we in borstdiep water. In het water ben je bijna gewichtloos en daardoor is het zeer geschikt voor mensen met overgewicht. Ook zorgt de weerstand van het water dat je tijdens de training veel meer calorieën verbruikt dan met dezelfde oefeningen op het droge. Bij deze oefeningen train je bepaalde spieren bewust en met het wekelijks meten van de spiermassa is deze cursus ook zeer geschikt voor het gecontroleerd opbouwen van spiermassa.

Aan het eind van de cursus krijg je advies om de in de cursus behaalde resultaten ook voor de lange termijn vast te kunnen houden. Je kunt op ieder moment van de cursus instappen. 

Uitval van activiteiten tot aan de zomervakantie

De zwembaden Sport050  hebben onder andere als gevolg van de Corona-pandemie een flinke doorstroom van personeel. Ook door een toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt. Voor bepaalde specialistische groepslessen hebben we een zeer beperkt  aantal beschikbare instructeurs en kunnen daarmee niet alle activiteiten aanbieden zoals je dat gewend was. Er vallen groepslessen uit, maar ook enkele uurtjes banen /recreatief zwemmen. Bekijk hiervoor altijd de openingstijden. 

We hebben intussen nieuwe zwemles-instructeurs kunnen opleiden. En uiteraard  proberen we nog steeds nieuwe ervaren instructeurs te zoeken en  leiden we nieuwe collega’s op, zodat je snel weer mee kunt doen aan de groepslessen en we alle uren banen en recreatief zwemmen weer kunnen aanbieden. 

Rooster AquaSlim

maandag 23 mei t/m Datum aanpassen
Vandaag (maandag 23 mei)
17:00 - 20:15 Voedingsadvies en wegen (Je hebt een persoonlijke afspraak binnen dit blok)
Morgen (dinsdag 24 mei)
Gesloten
woensdag (25 mei)
Gesloten
donderdag (26 mei)
Gesloten
vrijdag (27 mei)
19:45 - 20:15 AquaSport
zaterdag (28 mei)
Gesloten
zondag (29 mei)
Gesloten

Tarieven

losse les € 8,55
12-kaart € 85,50
cursus AquaSlim € 165,00
borg voor bandje € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2021 tot en met 31 juli 2022 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.