Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaSlim

AquaSlim: werken aan conditie en gewicht

De AquaSlim cursus bestaat uit 2 onderdelen, de AquaSlim groepsles en het Fit050 voedingsmenu, die ook los gevolgd kunnen worden. Als je alleen de AquaSlim groepsles wilt volgen, zonder het voedingsmenu en het wegen, kun je met een toegangskaart groepslessen zonder vooraf aanmelden meedoen. Het Fit050 menu is ook goed te combineren met andere sporten, maar kan natuurlijk ook zonder sporten gevolgd worden. Voor het Fit050 menu vind je meer informatie op de website waar je je ook kunt opgeven. Voor de complete AquaSlim cursus waarbij je aan de groepslessen deelneemt en het Fit050 menu krijgt moet je je ook via de website opgeven.

Bij de AquaSlim cursus gaat het om bewegen, verantwoorde voeding en een gezond gewicht, maar ook om opbouw van spiermassa. Je volgt de cursus met een groep deelnemers die allemaal aan een gezonde levensstijl willen werken. Je gaat 8 weken lang 2x per week intensief bewegen in het water onder leiding van de professionele instructeur. 1x per week ga je meten en wegen en krijg je voedingsadvies, menu's en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Het sporten en veranderen van het eetpatroon zorgt ervoor dat je daadwerkelijk successen behaald voor de lange termijn.

De cursus bestaat uit de aquasport lessen en het voedingsadvies met een effectief voedingsmenu. De AquaSlim lessen geven we in borstdiep water. In het water ben je bijna gewichtloos en daardoor is het zeer geschikt voor mensen met overgewicht. Ook zorgt de weerstand van het water dat je tijdens de training veel meer calorieën verbruikt dan met dezelfde oefeningen op het droge. Bij deze oefeningen train je bepaalde spieren bewust en met het wekelijks meten van de spiermassa is deze cursus ook zeer geschikt voor het gecontroleerd opbouwen van spiermassa.

Aan het eind van de cursus krijg je advies om de in de cursus behaalde resultaten ook voor de lange termijn vast te kunnen houden. Je kunt op ieder moment van de cursus instappen. 

Update: geen groepslessen

De groepslessen AquaSport in zwembad Kardinge komen helaas te vervallen. De laatste lessen zijn op maandag 20 februari. Gelukkig blijft het mogelijk om in een ander zwembad mee te doen aan AquaSport! Deze groepslessen geven we nog in het Helperzwembad en Zwembad de Parrel. We begrijpen dat deze verandering voor jou vervelend kan zijn, maar we vinden zwemlessen voor (jong)volwassenen belangrijker. 

Rooster AquaSlim

zondag 04 juni t/m Datum aanpassen
Vandaag (zondag 04 juni)
Geen activiteiten
Morgen (maandag 05 juni)
17:00 - 20:30 Voedingsadvies en wegen (Je hebt een persoonlijke afspraak binnen dit blok)
20:45 - 21:15 AquaSport
dinsdag (06 juni)
Geen activiteiten
woensdag (07 juni)
Geen activiteiten
donderdag (08 juni)
Geen activiteiten
vrijdag (09 juni)
Geen activiteiten
zaterdag (10 juni)
Geen activiteiten

Tarieven

losse les € 8,70
12-kaart € 87,00
cursus AquaSlim € 165,00
borg voor bandje € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.