Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaSlim

Coronaregels

Vooraf reserveren noodzakelijk bekijk de regels voor veilig zwemmen

Omdat we het aantal zwemmers dat tegelijkertijd in het zwembad is goed in de gaten moeten houden is kun je op dit moment alleen meedoen als je je een complete cursus neemt. Er is  weinig ruimte en daarom kun je nu niet een los kaartje kopen. 

Regels
De algemene regels van het RIVM, zoals thuis blijven bij klachten, gelden nog. Je houdt jen aan de 1,5 meter afstand regel  (uitzondering tijdens het zwemmen) en andere hygiëne regels. Daarnaast vragen het we volgende van jou als je komt zwemmen.

  • Ga thuis naar het toilet, was je handen voordat je naar het zwembad gaat.
  • Trek thuis je zwemkleding aan, onder je normale kleding. Je kleed je om op de aangewezen plek langs het bad. De kluisjes kun je gebruiken.
  • Volg in het gebouw de aanwijzingen van het personeel, de pijlen, markeringen of lijnen in het zwembad. Raak zo weinig mogelijk aan.
  • Je kunt na het zwemmen kort douchen en omkleden in de kleedkamer.

AquaSlim: werken aan conditie en gewicht

De AquaSlim cursus bestaat uit 2 onderdelen, de AquaSlim groepsles en het Fit050 voedingsmenu, die ook los gevolgd kunnen worden. Als je alleen de AquaSlim groepsles wilt volgen, zonder het voedingsmenu en het wegen, kun je met een toegangskaart groepslessen zonder vooraf aanmelden meedoen. Het Fit050 menu is ook goed te combineren met andere sporten, maar kan natuurlijk ook zonder sporten gevolgd worden. Voor het Fit050 menu vind je meer informatie op de website waar je je ook kunt opgeven. Voor de complete AquaSlim cursus waarbij je aan de groepslessen deelneemt en het Fit050 menu krijgt moet je je ook via de website opgeven.

Bij de AquaSlim cursus gaat het om bewegen, verantwoorde voeding en een gezond gewicht maar ook om opbouw van spiermassa. Je volgt de cursus met een groep deelnemers die allemaal aan een gezonde levensstijl willen werken. Je gaat 8 weken lang 2x per week intensief bewegen in het water onder leiding van de professionele instructeur. 1x per week ga je meten en wegen en krijg je voedingsadvies, menu's en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Het sporten en veranderen van het eetpatroon zorgt ervoor dat je daadwerkelijk successen behaald voor de lange termijn.

De cursus bestaat uit de aquasport lessen en het voedingsadvies met een effectief voedingsmenu. De AquaSlim lessen geven we in borstdiep water. In het water ben je bijna gewichtloos en daardoor is het zeer geschikt voor mensen met overgewicht. Ook zorgt de weerstand van het water dat je tijdens de training veel meer calorieën verbruikt dan met dezelfde oefeningen op het droge. Bij deze oefeningen train je bepaalde spieren bewust en met het wekelijks meten van de spiermassa is deze cursus ook zeer geschikt voor het gecontroleerd opbouwen van spiermassa.

Aan het eind van de cursus krijg je advies om de in de cursus behaalde resultaten ook voor de lange termijn vast te kunnen houden. Je kunt op ieder moment van de cursus instappen. 

Rooster AquaSlim

dinsdag 18 mei t/m Datum aanpassen
Vandaag (dinsdag 18 mei)
Gesloten
Morgen (woensdag 19 mei)
Gesloten
donderdag (20 mei)
Gesloten
vrijdag (21 mei)
Gesloten
zaterdag (22 mei)
Gesloten
zondag (23 mei)
Gesloten
maandag (24 mei)
Gesloten

Tarieven

losse les € 8,25
12-kaart € 82,50
curus AquaSlim € 165,00
borg voor bandje € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.