Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaSlim

AquaSlim: werken aan conditie en gewicht

De AquaSlim cursus bestaat uit 2 onderdelen, de AquaSlim groepsles en het Fit050 voedingsmenu, die ook los gevolgd kunnen worden. Als je alleen de AquaSlim groepsles wilt volgen, zonder het voedingsmenu en het wegen, kun je met een toegangskaart groepslessen zonder vooraf aanmelden meedoen. Het Fit050 menu is ook goed te combineren met andere sporten, maar kan natuurlijk ook zonder sporten gevolgd worden. Voor het Fit050 menu vind je meer informatie op de website waar je je ook kunt opgeven. Voor de complete AquaSlim cursus waarbij je aan de groepslessen deelneemt en het Fit050 menu krijgt moet je je ook via de website opgeven.

Bij de AquaSlim cursus gaat het om bewegen, verantwoorde voeding en een gezond gewicht maar ook om opbouw van spiermassa. Je volgt de cursus met een groep deelnemers die allemaal aan een gezonde levensstijl willen werken. Je gaat 8 weken lang 2x per week intensief bewegen in het water onder leiding van de professionele instructeur. 1x per week ga je meten en wegen en krijg je voedingsadvies, menu's en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Het sporten en veranderen van het eetpatroon zorgt ervoor dat je daadwerkelijk successen behaald voor de lange termijn.

De cursus bestaat uit de aquasport lessen en het voedingsadvies met een effectief voedingsmenu. De AquaSlim lessen geven we in borstdiep water. In het water ben je bijna gewichtloos en daardoor is het zeer geschikt voor mensen met overgewicht. Ook zorgt de weerstand van het water dat je tijdens de training veel meer calorieën verbruikt dan met dezelfde oefeningen op het droge. Bij deze oefeningen train je bepaalde spieren bewust en met het wekelijks meten van de spiermassa is deze cursus ook zeer geschikt voor het gecontroleerd opbouwen van spiermassa.

Aan het eind van de cursus krijg je advies om de in de cursus behaalde resultaten ook voor de lange termijn vast te kunnen houden.

Lesrooster

Je kunt op ieder moment instappen, de cursusduur blijft dan ook 8 weken.

Maandag 19.30-20.30 Voedingsadvies
Maandag 20.45-21.15 AquaSlim
Vrijdag 19.45-20.15 AquaSlim

Wanneer geen les?

Tijdens de vakanties en op bijzondere feestdagen (zie hieronder) zijn er geen lessen.

Krokusvakantie 17-23 feb '20
Goede vrijdag 10 apr '20
Paasmaandag 13 apr '20
Meivakantie 27 apr- 3 mei '20
Dodenherdening 4 mei '20
Pinkstermaandag 1 juni '20
Zomervakantie 6 jul- 16 aug '20

Tarieven

Aquaslim cursus 8 weken € 165,00
Groepslessen, losse les € 8,00
Groepslessen, 12 kaart € 80,00
Borg voor polsbandje € 7,50

Dit tarief is inclusief 2x per week aquasport, 1x per week wegen en voedingsadvies en een menu voor 8 weken.
De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.