Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaSlim

De AquaSlim cursus draait om sporten, verantwoorde voeding en een gezond gewicht maar ook om opbouw van spiermassa. Je volgt de cursus met een groep deelnemers die allemaal aan een gezonde levensstijl willen werken. Je gaat 8 weken lang 2 x per week intensief bewegen in het water onder leiding van de professionele sportinstructeur. 1 x per week ga je meten en wegen en krijg je voedingsadvies, menu's en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Het sporten en veranderen van het eetpatroon zorgt ervoor dat je daadwerkelijk successen behaald voor de lange termijn.

De cursus bestaat uit de AquaSlim lessen en de theoretische les, het is niet mogelijk om deze lessen apart te volgen.  De Aquaslim lessen geven we in borstdiep water. In het water ben je bijna gewichtloos en daardoor is het zeer geschikt  voor mensen met overgewicht. Ook zorgt de  weerstand van het water dat je tijdens de training veel meer calorieën verbruikt  dan met dezelfde oefeningen op het droge. Bij deze oefeningen train je bepaalde spieren bewust en met het wekelijks meten van de spiermassa is deze cursus ook zeer geschikt voor het gecontroleerd opbouwen van spiermassa.

Aan het eind van de cursus krijg je advies om de in de cursus behaalde resultaten voor de lange termijn vast te kunnen houden.

Lesrooster

Je kunt op ieder moment instappen, de cursusduur blijft dan ook 8 weken.

Maandag 19.30-20.30 Voedingsadvies
Maandag 20.45-21.15 AquaSlim
Vrijdag 19.45-20.15 AquaSlim

Wanneer geen les?

Tijdens de zomervakanties en op bijzondere feestdagen (zie hieronder) zijn er geen lessen.

Goede vrijdag 19 april '19
Paasmaandag 22 april '19
Pinkstermaandag 10 jun '19
Zomervakantie 15 jul '19- 25 aug '19

Tarieven

Aquaslim cursus 8 weken € 165,00
Borg voor polsbandje € 7,50

Dit tarief is inclusief 2 per week aquasport, 1x per week wegen en voedingsadvies en een menu voor 8 weken.
De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.