Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaTech Kardinge

Veilig zwemmen tijdens Corona

We hebben speciaal een pagina gemaakt met alle informatie over veilig sporten in Sportcentrum Kardinge. Vind hier de informatie over het verplicht online reserveren en andere regels. Blijf altijd de pijlen en de aanwijzingen van het personeel volgen. 

AquaTech groeplessen

Bij AquaTech leer je beter en sneller zwemmen. AquaTech bestaat uit verschillende vormen namelijk; training, techniek en open water. Alle vormen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kunt zelf switchen tussen verschillende lessen of gelijktijdig aan de verschillende soorten lessen meedoen. Lees onderaan deze pagina meer over de les inhoud van de verschillende lessen. Als er blauwalg is, zijn er geen open water lessen. 

TIP: Het is handig om een zwembril en badmuts mee te nemen. Tijdens de lessen AquaTech is het niet mogelijk om je zwemdiploma te halen, wil jij dat? Kijk dan bij het aanbod zwemlessen op onze site.

Als er 'gesloten' staat bij een dag, betekent dit dat er geen lessen zijn. 

Lesrooster AquaTech

donderdag 23 september t/m Datum aanpassen
Vandaag (donderdag 23 september)
Gesloten
Morgen (vrijdag 24 september)
07:15 - 08:00 Techniek
18:00 - 18:45 Open water (watertemperatuur moet minimaal 15 graden zijn en geen blauwalg)
zaterdag (25 september)
Gesloten
zondag (26 september)
Gesloten
maandag (27 september)
Gesloten
dinsdag (28 september)
Gesloten
woensdag (29 september)
18:30 - 19:15 Training
21:15 - 22:00 Training

Tarieven 

Losse les € 8,55
12-kaart € 85,50
borg bandje € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2021 tot en met 31 juli 2022 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

AquaTech Training

Wil jij graag persoonlijke begeleiding tijdens het verbeteren van jouw zwemconditie? Dan is deze training echt iets voor jou. De training geven we in het 25-meterbad. Het is geschikt voor mensen die willen werken aan hun zwemconditie en tips willen krijgen over de zwemtechniek en de borstcrawl. Tijdens de lessen gebruiken we verschillende trainingsvormen. Om te kijken hoe jou zwemconditie zich ontwikkeld, doen we twee keer in het jaar een conditietest (december en vlak voor de zomervakantie).

AquaTech Techniek

Wil jij graag jouw techniek en borstcrawl verbeteren? Dan kan dat met de speciale techniek trainingen. Je krijgt persoonlijke begeleiding  van de instructeur. Tijdens deze training gebruiken we verschillende trainingsmaterialen/-vormen. Met behulp van video analyse krijg jij goed inzicht in jouw eigen zwemtechniek. Tijdens het verbeteren van de techniek, ben je indirect ook bezig met het verbeteren van de conditie.

Aqua Tech Open water

Vind jij het leuk om in open wateren te zwemmen, ben jij aan het trainen voor een triatlon of wil je meedoen met een open water evenement? Dan zijn de lessen open water echt iets voor jou! De lessen geven we in het Zilvermeer naast Sportcentrum Kardinge. Tijdens deze lessen staat het onderdeel navigeren in water centraal. Je traint je duurvermogen en snelheid.  

Voor de lessen open water zwemmen kan je gebruik maken van de kleedkamers van het zwembad, waar je na de les ook kan douchen. Bij onweer of blauwalg gaan de lessen niet door

LET OP: voor de lessen open water moet je 16 jaar of ouder zijn, een zwemdiploma en het dragen van een wetsuit is verplicht. Vergeet niet je zwembril en badmuts mee te nemen naar de les open water!