Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaTech Kardinge

Bij AquaTech leer je beter en sneller zwemmen. AquaTech bestaat uit verschillende vormen namelijk; training, techniek en open water. Alle vormen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kunt zelf switchen tussen verschillende lessen of gelijktijdig aan de verschillende soorten lessen meedoen.

TIP: Het is handig om een zwembril en badmuts mee te nemen. Tijdens de lessen AquaTech is het niet mogelijk om je zwemdiploma te halen, wil jij dat? Kijk dan bij het aanbod zwemlessen op onze site.

Training

Wil jij graag persoonlijke begeleiding tijdens het verbeteren van jouw zwemconditie? Dan is deze training echt iets voor jou. De training geven we in het 25-meterbad. Het is geschikt voor mensen die willen werken aan hun zwemconditie en tips willen krijgen over de zwemtechniek en de borstcrawl. Tijdens de lessen gebruiken we verschillende trainingsvormen. Om te kijken hoe jou zwemconditie zich ontwikkeld, doen we twee keer in het jaar een conditietest (december en vlak voor de zomervakantie).

Techniek

Wil jij graag jouw techniek en borstcrawl verbeteren? Dan kan dat met de speciale techniek trainingen. Je krijgt persoonlijke begeleiding  van de instructeur. Tijdens deze training gebruiken we verschillende trainingsmaterialen/-vormen. Met behulp van video analyse krijg jij goed inzicht in jouw eigen zwemtechniek. Tijdens het verbeteren van de techniek, ben je indirect ook bezig met het verbeteren van de conditie.

Open water

Vind jij het leuk om in open wateren te zwemmen, ben jij aan het trainen voor een triatlon of wil je meedoen met een open water evenement? Dan zijn de lessen open water echt iets voor jou! De lessen geven we in het Zilvermeer naast Sportcentrum Kardinge. Tijdens deze lessen staat het onderdeel navigeren in water centraal. Je traint je duurvermogen en snelheid.  

Voor de lessen open water zwemmen kan je gebruik maken van de kleedkamers van het zwembad, waar je na de les ook kan douchen. Bij onweer of blauwalg gaan de lessen niet door.

LET OP: voor de lessen open water moet je 16 jaar of ouder zijn, een zwemdiploma en het dragen van een wetsuit is verplicht. Vergeet niet je zwembril en badmuts mee te nemen naar de les open water!

Lesrooster 

Woensdag 18.30-19.15 Training  
Woensdag 21.15-22.00 Training  
Vrijdag 07.15-08.00 Techniek  
Vrijdag 18.00-18.45 Open Water mei-september

Wanneer geen les? 

Tijdens de schoolvakanties en op bijzondere (feest)dagen (zie hieronder) zijn er geen lessen. Je kunt dan natuurlijk wel recreatief zwemmen.

Krokusvakantie 17-23 feb '20
Goede vrijdag 10 apr '20
Meivakantie 27 apr- 3 mei '20
Zomervakantie 6 jul -16 aug '20

Tarieven 

Losse les € 8,00
12-kaart € 80,00
Borg voor polsbandje (bij een 12-kaart en cursus) € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.
De 12-kaarten zijn onbeperkt geldig en je kunt ze gebruiken voor alle groepslessen van de gemeentelijke zwembaden in de gemeente Groningen.