Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaTech Kardinge

! Let op ! Het zwembad is vanaf 18 mei weer beperkt open voor een aantal activiteiten. Er zijn continue wijzigingen door nieuwe inzichten of regels. Houd daarom deze pagina goed in de gaten. De groepslessen gaan ook weer starten. Lees hier meer over hoe we dit doen.

Na twee maanden mag je vanaf 18 mei eindelijk weer bij ons meedoen aan een groepsles. Maar we moeten er wel samen voor zorgen dat dit op een veilige manier kan. 

Vooraf reserveren noodzakelijk

Omdat we het aantal zwemmers dat tegelijkertijd in het zwembad is goed in de gaten moeten houden is vooraf reserveren nodig. Dit kan alleen online met de knop op deze pagina. Bij het reserveren betaal je direct ook online en de bevestiging die je per mail,krijgt is je kaartje. Deze laat je geprint of op je telefoon zien aan de gastvrouw/heer bij de ingang. Je kunt niet je zwemabonnement of 12-kaart gebruiken. Je moet een los kaartje kopen om te reserveren. Heb je een abonnement, dan wordt deze automatisch verlengd. Een 12-kaart is al onbeperkt geldig.

We zijn nog bezig om dit verder te regelen, de verwachting is dat je vanaf zondag 17 mei kunt reserveren.  

Regels

De algemene regels van het RIVM, zoals thuis blijven bij klachten blijven altijd van kracht. We moeten ons houden aan de 1,5 meter afstand regel en andere hygiëne regels. Daarnaast vragen het we volgende van jou als je weer komt zwemmen.

  • Ga thuis naar het toilet, douch thuis en was je handen voordat je naar het zwembad gaat.
  • Trek thuis je zwemkleding onder je normale kleding aan. De kluisjes kun je niet gebruiken, dus neem een grote tas mee, waar je spullen in kunnen. Je kleedt je uit aan de rand van het bad. Schoenen moet je al eerder uit doen en slippers zijn verplicht
  • Kom maximaal 5 minuten voor de aanvangstijd die je hebt gereserveerd om te zwemmen
  • Volg in het gebouw de aanwijzingen van het personeel, de pijlen, markeringen of lijnen in het zwembad. Raak zo weinig mogelijk aan, neem geen eten of drinken mee en neem je afval weer mee naar huis
  • Na het zwemmen, kleed je je om in de aangewezen kleedhokjes en ga je zo snel mogelijk weer naar huis. 

 

Bij AquaTech leer je beter en sneller zwemmen. AquaTech bestaat uit verschillende vormen namelijk; training, techniek en open water. Alle vormen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kunt zelf switchen tussen verschillende lessen of gelijktijdig aan de verschillende soorten lessen meedoen.

TIP: Het is handig om een zwembril en badmuts mee te nemen. Tijdens de lessen AquaTech is het niet mogelijk om je zwemdiploma te halen, wil jij dat? Kijk dan bij het aanbod zwemlessen op onze site.

Training

Wil jij graag persoonlijke begeleiding tijdens het verbeteren van jouw zwemconditie? Dan is deze training echt iets voor jou. De training geven we in het 25-meterbad. Het is geschikt voor mensen die willen werken aan hun zwemconditie en tips willen krijgen over de zwemtechniek en de borstcrawl. Tijdens de lessen gebruiken we verschillende trainingsvormen. Om te kijken hoe jou zwemconditie zich ontwikkeld, doen we twee keer in het jaar een conditietest (december en vlak voor de zomervakantie).

Techniek

Wil jij graag jouw techniek en borstcrawl verbeteren? Dan kan dat met de speciale techniek trainingen. Je krijgt persoonlijke begeleiding  van de instructeur. Tijdens deze training gebruiken we verschillende trainingsmaterialen/-vormen. Met behulp van video analyse krijg jij goed inzicht in jouw eigen zwemtechniek. Tijdens het verbeteren van de techniek, ben je indirect ook bezig met het verbeteren van de conditie.

Open water

Vind jij het leuk om in open wateren te zwemmen, ben jij aan het trainen voor een triatlon of wil je meedoen met een open water evenement? Dan zijn de lessen open water echt iets voor jou! De lessen geven we in het Zilvermeer naast Sportcentrum Kardinge. Tijdens deze lessen staat het onderdeel navigeren in water centraal. Je traint je duurvermogen en snelheid.  

Voor de lessen open water zwemmen kan je gebruik maken van de kleedkamers van het zwembad, waar je na de les ook kan douchen. Bij onweer of blauwalg gaan de lessen niet door.

LET OP: voor de lessen open water moet je 16 jaar of ouder zijn, een zwemdiploma en het dragen van een wetsuit is verplicht. Vergeet niet je zwembril en badmuts mee te nemen naar de les open water!

Lesrooster 

Woensdag 18.30-19.15 Training  
Woensdag 21.15-22.00 Training  
Vrijdag 07.15-08.00 Techniek  
Vrijdag 18.00-18.45 Open Water mei-september

Wanneer geen les? 

Tijdens de schoolvakanties en op bijzondere (feest)dagen (zie hieronder) zijn er geen lessen. Je kunt dan natuurlijk wel recreatief zwemmen.

maatregelen corona t/m 20 mei
Zomervakantie 6 jul -16 aug '20

Tarieven 

Je kunt alleen een loskaartje kopen tegelijk bij het online reserveren. 

Losse les €6.65

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.