Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaTech Kardinge

AquaTech groeplessen

Bij AquaTech leer je beter en sneller zwemmen. AquaTech bestaat uit verschillende vormen namelijk; training en , techniek  Alle vormen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kunt zelf switchen tussen verschillende lessen of gelijktijdig aan de verschillende soorten lessen meedoen. Lees onderaan deze pagina meer over de les inhoud van de verschillende lessen. 

TIP: Het is handig om een zwembril en badmuts mee te nemen. Tijdens de lessen AquaTech is het niet mogelijk om je zwemdiploma te halen, wil jij dat? Kijk dan bij het aanbod zwemlessen op onze site.

Uitval van activiteiten tot aan begin oktober

De zwembaden Sport050  hebben onder andere als gevolg van de Corona-pandemie een flinke doorstroom van personeel. Ook door een toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt. Voor bepaalde specialistische groepslessen hebben we een zeer beperkt  aantal beschikbare instructeurs en kunnen daarmee niet alle activiteiten aanbieden zoals je dat gewend was.

Lesrooster AquaTech

zondag 14 augustus t/m Datum aanpassen
Vandaag (zondag 14 augustus)
Geen activiteiten
Morgen (maandag 15 augustus)
Geen activiteiten
dinsdag (16 augustus)
Geen activiteiten
woensdag (17 augustus)
Geen activiteiten
donderdag (18 augustus)
Geen activiteiten
vrijdag (19 augustus)
Geen activiteiten
zaterdag (20 augustus)
Geen activiteiten

Tarieven 

Losse les € 8,70
12-kaart € 87,00
borg bandje € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

AquaTech Training

Wil jij graag persoonlijke begeleiding tijdens het verbeteren van jouw zwemconditie? Dan is deze training echt iets voor jou. De training geven we in het 25-meterbad. Het is geschikt voor mensen die willen werken aan hun zwemconditie en tips willen krijgen over de zwemtechniek en de borstcrawl. Tijdens de lessen gebruiken we verschillende trainingsvormen. Om te kijken hoe jouw zwemconditie zich ontwikkeld, doen we twee keer in het jaar een conditietest (december en vlak voor de zomervakantie).

AquaTech Techniek

Wil jij graag jouw techniek en borstcrawl verbeteren? Dan kan dat met de speciale techniek trainingen. Je krijgt persoonlijke begeleiding  van de instructeur. Tijdens deze training gebruiken we verschillende trainingsmaterialen/-vormen. Met behulp van videoanalyse krijg je goed inzicht in je eigen zwemtechniek. Tijdens het verbeteren van de techniek, ben je indirect ook bezig met het verbeteren van de conditie.