Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Dojo Kardinge

Sportcentrum Kardinge heeft sinds 2014 de beschikking over een eigen dojo. Een dojo is een gymzaal, volledig voorzien van matten waarop met name vechtsporten beoefend kunnen worden. De ruime dojo is 14 bij 19 meter en is 3,5 meter hoog. Verder vindt je in Kardinge ook nog zwembaden, ijsbanen, tennis- en squashbanen, een sporthal en meerdere vergaderzalen.

Deze dojo huren

De dojo kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren en in de weekenden worden gehuurd en is geschikt voor diverse budo- en vechtsporten, maar ook voor dansactiviteiten en andere vloersporten. Standaard aanwezig in de dojo: judomatten (flexibel)

Je kunt een dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Wil je deze dojo huren voor een (sport)evenement? Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Uurtarief dojo's

Standaard € 29,15

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2023 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.