Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

FiftyFit Kardinge

Veilig zwemmen tijdens Corona

We hebben speciaal een pagina gemaakt met alle informatie over veilig sporten in Sportcentrum Kardinge tijdens corona. Vind hier de informatie over het verplicht online reserveren en andere regels. Blijf altijd de pijlen en de aanwijzingen van het personeel volgen. 

FiftyFit

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel en voelt zich fitter! Een bij uitstek geschikte vorm van bewegen voor ouderen is zwemmen. Door de opwaartse druk van het water is belasting minimaal en de kans op blessures daardoor klein. Bij ons kan je kiezen uit recreatief zwemmen of meedoen met één van de groepslessen speciaal voor senioren.

Tijdens de groepslessen geeft een instructeur oefenvormen ter bevordering van een soepel lichaam en de coördinatie. Er zijn verschillende groepslessen en je kunt zelf bepalen waar je aan mee wilt doen tussen 10.00 en 12.00 uur. Na het zwemmen kun je samen gezellig koffie drinken met leeftijdsgenoten in ons restaurant. Zo blijf je fit en het is nog gezellig ook! De lessen hebben vrije inloop, je hoeft je dus niet op te geven!

Vanwege de coronoregels is er tijdelijk geen les op donderdag en kun je ook alleen maar meedoen met de groepslessen niet banen zwemmen. 

Bekijk hier een filmpje van de les.

Lesrooster FiftyFit

vrijdag 25 juni t/m Datum aanpassen
Vandaag (vrijdag 25 juni)
Gesloten
Morgen (zaterdag 26 juni)
Gesloten
zondag (27 juni)
Gesloten

Tarieven 

Losse les € 8,25
12-kaart € 82,50
borg bandje € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.