Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Fit 050 voedingsmenu

Onze Fit050 voedingsmenu's zijn persoonlijk en daarom effectief. Om een goed totaalbeeld van je gezondheid te krijgen meten we naast gewicht zowel het vetpercentage als de spiermassa. Deze gegevens zijn naast leeftijd etc. de input voor het berekenen van de individuele energiebehoefte. Op basis hiervan stellen we het persoonlijke menu op. Eén keer in de twee weken gaan we wegen en meten om de vorderingen bij te houden en krijg je voedingsadviezen. Dit doen in Sportcentrum Kardinge.

Wat is Fit050?

De menu's zijn opgesteld met de visie van diëtisten en de Voedingsnormen van de Gezondheidsraad. Het Fit050 is geen dieet. Het is een manier van opnieuw leren omgaan met voeding. Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken.

Je hebt een persoonlijke coach en een mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen.  Eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer. Persoonlijke voorkeuren zoals vegetarisch, geen vis of andere producten zijn ook mogelijk. Er zijn menu's voor verschillende doelen; vetpercentage- en gewichtsreductie, gezond op gewicht blijven of intensief sporten.

Het programma duurt 8 weken. Je ontvangt een compleet weekmenu voor 6 eetmomenten per dag inclusief boodschappenlijsten. Gewoon gezond leren eten met producten die je in de supermarkt kan kopen. Je gezin kan meedoen en je hebt genoeg energie om erbij te sporten. De stofwisseling verhogen en levensstijl verbetering is het doel.

8 weken voedingsprogramma € 75,00

Opgeven voor het Fit050 voedingsmenu kan via het formulier. Daarna nemen we contact met je op wanneer je kunt of wilt beginnen.