Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

IJsbaan Kardinge huren

In Sportcentrum Kardinge zijn 2 schaatsbanen; een 400m baan en een ijshockeyhal. In de ijshal trainen diverse verenigingen voor shorttrack, kunstrijden en ijshockey. Daarnaast is de baan op diverse uren open voor recreatief schaatsen en Schaatsschool Kardinge verschillende schaatslessen.  

Op de 400m trainen ook diverse verengingen voor marathon en lange baan schaatsen. Daarnaast is de baan  op diverse tijden open voor recreatief schaatsen. Op de 400m baan worden ook regelmatig wedstrijden gehouden waardoor we afwijkende openingstijden hebben. 

Bij de 400m baan zijn zijn er 6 grote kleedkamers met douches en bij de ijshockeyhal 4 kleedkamers met douches aanwezig. Binnen Sportcentrum Kardinge is een sportwinkel waar je schaatsen kan kopen, huren of laten slijpen.

IJsbaan huren

De ijsbaan kun van maandag tot en met vrijdag en in de weekend huren. Neem voor meer informatie contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via   Wil je de ijsbaan gebruiken voor een evenement, stuur dan een email met zo veel mogelijk gegevens naar evenement@sport050.nl. Lees meer over de verhuur van de ijsbanen

Uurtarief ijsbanen 

 

400m baan

ijshal

Standaard tarief

€ 429,55

€ 222,95

Tarieven (inclusief BTW)  zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verhuurvoorwaarden gelden. 
Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief.