Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Masterclasses

Nieuw in Sportcentrum Kardinge: masterclasses! Bij een masterclass combineren we theorie met het in praktijk brengen van de geleerde theorie. Je bent dus niet alleen aan het luisteren, maar je gaat ook actief deelnemen! Tijdens zo’n masterclass  gaan we specifiek in op één onderwerp. We organieren verschillende masterclasses met diverse onderwerpen en niveaus. De kosten voor een masterclass zijn inclusief de spreker en trainer, koffie en thee en het gebruik van de sportaccommodatie. Je moet zelf het sportmateriaal en sportkleding met eventueel juiste schoeisel meenemen.

Het is ook mogelijk om een masterclass aan te vragen. In overleg met ons kun je een onderwerp aanvragen. Dit kun je combineren  met verschillende horeca-arrangementen. Hiermee heb je het perfecte bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje. Het minimale aantal deelnemers is 10 personen. Je kunt je aanmelden via het formulier.

Masterclass Open water zwemmen

In het theorie deel van deze masterclass (45 minuten) , gaan o.a. dieper in op: het navigeren in open water, omgaan met stressmomenten en de manier van zwemmen. Daarna gaan we dit toepassen tijdens het zwemmen in het Zilvermeer naast Kardinge. Je moet zelf een wetsuit, badmuts en zwembril meenemen. Je bent minimaal 16 jaar en hebt een zwemdiploma.

Masterclass Start met tennis

Deze Masterclass is speciaal voor de beginnende tennissers tot 3 jaar tenniservaring. Wij starten met een theoriegedeelte waar de verschillende tennistechnieken en tactieken toegelicht worden, hierbij ontvang je specifieke tips en tricks. Op de baan ga je deze technieken en tactieken toepassen onder begeleiding van een tennistrainer.