Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Curling, ijshockey of schaats clinic

Ben je op zoek naar een activiteit voor een familiedag, een vrijgezellenfeestje of een bedrijfsuitje? Wil je eens iets anders dan de standaardactiviteiten bij het personeelsuitje? Denk dan eens na over een ijsclinic bij Sportcentrum Kardinge. Tijdens onze clinics krijg je deskundige begeleiding van onze professionele instructeurs. De ijshockey- en curlingclinic geven we in de ijshockeyhal. De schaatsclinic is op de 400m baan. Alleen beschikbaar als de ijsbanen open zijn. Bekijk het rooster. 

Corona regels

Lees de regels tijden corona op de pagina veilig sporten in Kardinge

Beschikbaar voor clinics

zaterdag 18 september Datum aanpassen

Curling, ijshockey of schaats clinic is op deze datum gesloten. Vanaf 19 september 2020 t/m 21 maart 2021 is Curling, ijshockey of schaats clinic geopend.

Tarieven Clinics

Jeugd t/m 16 jaar € 10,95
Volwassenen 17 jaar en ouder € 17,15
Studenten curling € 8,35
Studenten borrel ( 2 consumpties +bitterballen € 6,00

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2021 tot en met 31 juli 2022 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

IJshockeyclinic

Je krijgt techniektraining en daarna krijg je enkele spelregels uitgelegd. De clinic sluiten we af met een wedstrijdje. Je kunt met maximaal 20 personen mee doen aan deze clinic. Het minimum aantal is 10 personen. Je moet zelf schaatsen meenemen of huren bij de winkel. Bekijk de beschikbaarheid in het rooster.  Wil je op een specifiek ander moment, neem dan contact met ons op via de mail: info@kardinge.nl. 

Schaatsclinic

Gezellig allemaal tegelijk in actie en plezier hebben, dat kan bij een schaatsclinic. Je wordt niet op niveau ingedeeld zoals bij de schaatslessen. De instructeur helpt iedereen waar nodig en past het advies per persoon aan. Zo kan iedereen in zijn of haar eigen tempo genieten van de schaatsclinic. Ook zijn er mogelijkheden voor een bochtenclinic.
Het minimum aantal is 10 personen. Je moet zelf schaatsen meenemen of huren bij de winkel. De schaatsclinics geven we tijdens het recreatief schaatsen op de 400m baan. 

Curlingclinic

Het is de sportsensatie van de winter. Curling is een precisiesport en geschikt voor jong en oud. Zorg dat jouw curlingsteen het dichtst bij “het huis” komt! Curling speel je in teams. Ideaal voor een bedrijfs(uitje) in combinatie met een horeca-arrangement. Het is de enige sport op het ijs zonder schaatsen. Je kunt met maximaal 20 personen mee doen aan een clinic. (Bij meer dan 20 personen kan eventueel een dubbeluur geboekt worden) Het minimum aantal is 8 personen. Bekijk de beschikbaarheid in het rooster. Wil je toch op een ander moment? Neem dan contact met ons op via de mail: info@kardinge.nl. 

Studenten curling

Op donderdag- en vrijdagavond studenten curling op de 400 meterbaan! Een sportieve en gezellige avond met je studiegenoten. Het minimum aantal is 8 personen. Bekijk de beschikbaarheid in het rooster en reserveer.