Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Schaats- ijshockey of curlingclinic

Ben je op zoek naar een activiteit voor een familiedag, een vrijgezellenfeestje of een bedrijfsuitje? Wil je eens iets anders dan de standaardactiviteiten bij het personeelsuitje? Denk dan eens na over een ijsclinic bij Sportcentrum Kardinge. Tijdens onze clinics krijg je deskundige begeleiding van onze professionele instructeurs. De ijshockey- en curlingclinic geven we in de ijshockeyhal. De schaatsclinic is op de 400m baan.

IJshockeyclinic

Je krijgt techniektraining en daarna krijg je enkele spelregels uitgelegd. De clinic sluiten we af met een wedstrijdje. Je kunt met maximaal 20 personen mee doen aan deze clinic. Het minimum aantal is 10 personen. Je moet zelf schaatsen meenemen of huren bij de winkel. We kunnen de clinics geven op maandag tot en met vrijdag tot 15.30 uur. Dit in verband met de beschikbaarheid van het ijs. Wil je toch op een andere moment neem dan contact met ons op via de mail: info@kardinge.nl De ijshockeyclinics geven we van 14 september 2019 tot en met 22 maart 2020.

Schaatsclinic

Gezellig allemaal tegelijk in actie en plezier hebben, dat kan bij een schaatsclinic. Je wordt niet op niveau ingedeeld zoals bij de schaatslessen. De instructeur helpt iedereen waar nodig en past het advies per persoon aan. Zo kan iedereen in zijn of haar eigen tempo genieten van de schaatsclinic. Ook zijn er mogelijkheden voor een bochtenclinic.
Het minimum aantal is 10 personen. Je moet zelf schaatsen meenemen of huren bij de winkel. De schaatsclinics geven we tijdens het recreatief schaatsen van zaterdag 5 oktober 2019 tot en met zondag 22 maart 2020.

Curlingclinic

Het is de sportsensatie van de winter. Curling is een precisiesport en geschikt voor jong en oud. Zorg dat jouw curlingsteen het dichtst bij “het huis” komt! Curling speel je in teams. Ideaal voor een bedrijfs(uitje) in combinatie met een horeca arrangement. Het is de enige sport op het ijs zonder schaatsen. Je kunt met maximaal 20 personen mee doen aan een clinic. (Bij meer dan 20 personen kan eventueel een dubbeluur geboekt worden) Het minimum aantal is 8 personen. We kunnen de clinics geven op maandag tot en met vrijdag tot 15.30, op vrijdag om 16:15 uur en 17:15 uur, op zaterdag om 10:30 uur of op zondag om 20:00 uur. Dit in verband met de beschikbaarheid van het ijs. Wil je toch op een ander moment? Neem dan contact met ons op via de mail: info@kardinge.nl. De curlingclinics geven we van 14 september 2019 tot en met 22 maart 2020.


 

Tarieven

Jeugd t/m 16 jaar € 10,30
Volwassenen 17 jaar en ouder € 16,10

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.