Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Schaatsapp en rondetijden

Ben je een fanatieke schaatser en train je keihard om je PR’s te verbeteren? Of ben je iets minder fanatiek, maar vind je het wel leuk om statistieken bij te houden over je rondetijden?  Download dan nu de Sprintapp in combinatie met de chip van Mylaps. De Sprintapp kun je ook zonder chip gebruiken. De Schaatsapp geeft je het laatste schaatsnieuws. In de app zitten verschillende ranglijsten, trainingsschema's, tips en tricks en challanges waarbij je mooie prijzen kunt winnen. 

Via de Sprintapp kun je nu ookeen chip huren (2,50 per dagdeel) als je geen chip hebt of bent vergeten.  Je kunt dit doen door in de app een indoor sessie te starten. Daar krijg je de vraag of je eentje wilt huren. Je kiest een ijsbaan, datum en dagdeel. Je krijgt een voucher en met deze voucher ga je naar de balie, waar je je chip krijgt. 

Multifunctioneel
Mooi meegenomen: ben je een fanatieke wielrenner? Bij alle officiële KNWU wedstrijden is een ProChip verplicht en ook bij veel toertochten wordt gebruik gemaakt van ProChips. Daarnaast worden bij veel skeelerwedstrijden de chips gebruikt. Hij is dus multifunctioneel en je kunt hem het hele jaar door gebruiken.Deze high-tech chips worden wereldwijd gebruikt bij vele schaatswedstrijden, bijvoorbeeld bij de wereldbekerwedstrijden langebaanschaatsen, shorttrack en zelfs bij de Olympische Spelen. Voor meer informatie en om een ProChip FLEX te bestellen, kijk op mylaps.com.