Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Zwembad Kardinge huren

In Sportcentrum Kardinge kun je heerlijk zwemmen. Of je nu baantjes wilt zwemmen gewoon voor jezelf of via een vereniging, een groepsles wilt volgen, lekker wilt spelen (met je kinderen) of heerlijk ontspannen in de golven wilt liggen, dit is allemaal mogelijk. Bij de zwembaden zijn 10 grote groepskleedkamers en 2 blokken met individuele kleedhokjes aanwezig.

Bekijk hieronder de onderdelen die je kunt huren voor je activiteiten. Wil je gewoon recreatief zwemmen bekijk dan hier de openingstijden

Zwembad huren

Het zwembad kun van maandag tot en met vrijdag en in de weekend huren. Om het bad te huren moet je voldoen aan de toezichteisen die we stellen. Neem voor meer informatie contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via verhuur@sport050.nl.

Uurtarief zwembaden

25 meter bad

€ 141,85

instructiebad

€ 75,70

recreatiebad

€ 369,60

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief.
Tarieven (inclusief BTW)  zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verhuurvoorwaarden gelden

Subtropisch Recreatiebad

Het recreatiebad  met golven is ingericht met een gezellig strandthema. In het recreatiebad zijn verschillende waterelementen te vinden. Daarnaast zijn er bubbelbaden en stoomcabines. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Er is een glijbaan aanwezig die uitkomt op het bad, waar je ook naar buiten kunt. Buiten is een kleine zonneweide. Voor het gehele recreatiebad geldt zwembandjes verplicht. De watertemperatuur van het bad staat ingesteld op 30 graden.

In het recreatiebad vind je ook een horecapunt waar je onder andere snacks, koffie/thee en broodjes kunt kopen. 

25 meter bad

Het 25 meter bad telt 6 banen en is 15 meter breed. Dit bad is ideaal voor baantjes zwemmen en zwemtrainingen van verenigingen. Het bad heeft een duikplank en tot de helft een beweegbare bodem. Deze kun je instellen van 0 tot 2,00 m diep. Hierdoor is het bad ook erg geschikt voor verschillende groeps- en zwemlessen. De watertemperatuur van het bad is ingesteld op 27,5 graden.

Instructiebad

Dit bad heeft een beweegbare bodem die je kunt instellen van 0 tot 2,00 meter. Het bad heeft een afmeting van 15 bij 10 meter.  Hierdoor is het bad geschikt voor verschillende groeps- en zwemlessen en voor recreatief zwemmen voor de allerkleinsten, omdat het ook afgesloten is. Het zwembad heeft een strandthema en heeft spelelementen zoals een glijbaan voor kleine kinderen. De watertemperatuur staat van woensdag tot en met zondag ingesteld op 32 graden en op maandag en dinsdag op 30 graden.