Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sporthal Corpushuis

Sporthal Corpushuis (ook wel oude ALO genoemd) is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 1981 en de afmeting is 24 bij 42 meter en hij is 7 meter hoog. In het multifunctionele complex bevindt zich naast een sporthal ook nog een grote sportzaal met een afmeting van 16 bij 28 meter en een hoogte van 6 meter (halve sporthal), een danszaal (met houten vloer) en een gymzaal. De sportaccommodatie sluit per 1 juli 2019!

Deze sporthal huren

De sporthal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekend worden gehuurd en is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal en badminton. De sportzaal is geschikt voor basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Standaard aanwezig in de sporthal: zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten en badmintonnetten. Standaard aanwezig in de sportzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge. Neem dan contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Online reserveren kan ook!

Virtuele tour
Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.

Uurtarief sporthallen

Hele hal € 59,48

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2019 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.