Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

De Parrel huren

Zwembad de Parrel is een buurtzwembad aan de rand van de wijken Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk. Het zwembad zelf organiseert verschillende activiteiten, daarnaast kun je als vereniging het bad afhuren voor trainingen en wedstrijden. Bij het zwembad zijn 4 grote kleedkamers aanwezig en individuele kleedhokjes.

Wedstrijdbad

Dit is een 25 m bad ( 28 graden) met een beweegbare bodem. Dit bad heeft 6 wedstrijdbanen met ieder een eigen startblok. Aan de zijkant is een tribune aanwezig. Dit bad is erg geschikt voor trainingen, zwemles, groepslessen of wedstrijden van wedstrijdzwemmen of waterpolo. Het bad heeft verder een duikplank. Op de beweegbare bodem is een luie trap aanwezig, voor het gemakkellijk in en uit het water komen.  Er is ook een zwembadtillift aanwezig.

Instructiebad

Dit zwembad (30 graden) loopt vanaf een trap over de hele breedte op naar een diepte van 1,20 m. Dit bad heeft een glijbaan die op het diepte gedeelte uitkomt. Dit bad is erg geschikt voor het geven zwemlessen.

Zwembad huren

Het zwembad kun van maandag tot en met vrijdag en in de weekend huren. Om het bad te huren moet je voldoen aan de toezichteisen die we stellen. Neem voor meer informatie contact op met ons verhuurloket via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via  

Uurtarief zwembaden

Wedstrijdbad € 141,85
Instructiebad € 38,45

Sportverenigingen uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief.
Tarieven (inclusief BTW)  zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verhuurvoorwaarden gelden