Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

FiftyFit De Parrel

Coronaregels

Vooraf reserveren noodzakelijk 
Er mogen een maximum aantal zwemmer in het bad  en daarom moet je vooraf online reserveren via de knop op deze pagina. Je reserveert voor de dag/tijd  van je groepsles en geeft het aantal personen waarmee je komt op.  Na het reserveren krijg je de bevestiging daarvan per mail.  Deze laat je uitgeprint of op je telefoon aan de balie zien en koop je je kaartje of gebruik je je 12-kaart.

Regels
De algemene regels van het RIVM, zoals thuis blijven bij klachten, gelden nog. Je houdt jen aan de 1,5 meter afstand regel  (uitzondering tijdens het zwemmen) en andere hygiëne regels. Daarnaast vragen het we volgende van jou als je komt zwemmen.

  • Ga thuis naar het toilet, was je handen voordat je naar het zwembad gaat.
  • Trek thuis je zwemkleding aan, onder je normale kleding. Je kleed je om op de aangewezen plek langs het bad. De kluisjes kun je gebruiken.
  • Volg in het gebouw de aanwijzingen van het personeel, de pijlen, markeringen of lijnen in het zwembad. Raak zo weinig mogelijk aan.
  • Je kunt na het zwemmen kort douchen en omkleden in de kleedkamer.

FiftyFit lessen

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Een bij uitstek geschikte vorm van bewegen voor senioren is zwemmen. Door de opwaartse druk van het water is belasting minimaal en de kans op blessures daardoor klein. FiftyFit geven we in Zwembad de Parrel op donderdagochtend. Voor de FiftyFit les kun je nog lekker recreatief zwemmen voor dezelfde prijs. De kantine is geopend om daarna nog gezellig samen een kopje koffie te drinken samen met andere ouderen. De les wordt gegeven tussen 11.00 en 12.00 uur . Daarna kun je nog banen zwemmen. 

Lesrooster FiftyFit

dinsdag 18 mei t/m Datum aanpassen
Vandaag (dinsdag 18 mei)
Gesloten
Morgen (woensdag 19 mei)
Gesloten
donderdag (20 mei)
Gesloten
vrijdag (21 mei)
Gesloten
zaterdag (22 mei)
Gesloten
zondag (23 mei)
Gesloten
maandag (24 mei)
Gesloten

Tarieven 

Losse les

€8,25

12-kaart

€ 82,50

borg bandje

€7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.