Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Zwemles vakanties De Parrel

Na een succesvolle pilot in de meivakantie van 2018 in Sportcentrum Kardinge, kun je nu ook in zwembad de Parrel sommige vakanties zwemles volgen. We geven alleen les voor het A diploma. Je moet je vooraf opgeven via het formulier. Je geeft je eerste voorkeurstijd op. Wil je vaker dan 1x zwemles volgen, geef je dat ook in het formulier aan. We willen iedereen de kans geven om een zwemles te volgen, daarom zullen we, als de lessen niet vol zijn, de lessen vullen met leerlingen die meerdere keren willen zwemmen. De opgave is op volgorde van binnenkomst. Per vakantie staat aangegeven wat de aanmeldperiode is voor aanmelden. Eerder opgeven voor overige vakanties heeft geen zin, omdat we niet weten in welke kleur je kind dan zit.We nemen deze aanmelding dan niet in behandlinge Er staat ook aangegeven wanneer je een mail kunt verwachten met de bevestiging.

Deze lessen worden door verschillende instructeurs gegeven en het kan dus voorkomen dat het een andere instructeur is dan normaal, met een andere groepssamenstelling.

Lestijden 

Dinsdag 15.30-16.15 wit/blauw
Dinsdag 16.15-17.00 rood/groen
Donderdag 15.30-16.15 wit/blauw
Donderdag 16.15-17.00 rood/groen

Aanmelden 

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Voor de kerstvakantie zijn er geen zwemlessen in De Parrel, je kunt je wel opgeven voor zwemlessen in het Helperzwembad of in Sportcentrum Kardinge.

vakantie opgave vanaf deadline bevestigingsmail
herfstvakantie 22-26 okt 1 okt 10 okt 15 okt
meivakantie 29 apr-3 mei 25 mrt 31 mrt 8 apr