Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

abonnementen

In de gemeentelijke zwembaden; zwembad Kardinge, het Helperzwembad, zwembad de Parrel en de Papiermolen, hebben we verschillende soorten abonnementen en toegangskaarten. Lees hier wat het beste bij jou past. Bij alle meerkaarten of abonnementen heb je een polsbandje nodig. Voor dit polsbandje vragen we €7,50 borg en hieraan worden een aantal persoonsgegevens gekoppeld. Wij gaan zorgvuldig om met deze persoonsgegevens. Meer hierover kun je lezen op onze privacypagina.

Jaarabonnement

Het jaarabonnement is voor mensen die meer dan 1x per week zwemmen. Met dit abonnement kun je terecht in alle gemeentelijke zwembaden. Het abonnement is persoonsgebonden en je mag zo vaak komen zwemmen als je wilt. De abonnementen kun je kopen en ook verlengen in de webkassa, bij de zelfbedieningskassa of bij de balies van de zwembaden.

Zomerabonnement

Het zomerabonnement is geschikt voor mensen die in de zomer van 27 april tot en met 30 augustus meer dan 1x per week (buiten of binnen) willen zwemmen. Met dit abonnement kun je terecht in alle gemeentelijke zwembaden. Het abonnement is persoonsgebonden en je mag zo vaak komen zwemmen als je wilt. De abonnementen kun je kopen en ook verlengen in de webkassa, bij de zelfbedieningskassa of bij de balies van de zwembaden. Tijdens de voorverkoop (tot en met 27 april kun je de kaart met korting kopen.

Zomerabonnement gezin

Dit abonnement is voor gezinnen die in de zomer van 27 april tot en met 30 augustus lekker willen zwemmen. Ook met dit abonnement kun je terecht in de alle gemeentelijke zwembaden. Dus als het weer wat minder is, kun je gewoon binnen komen zwemmen. Het gezinsabonnement is voor maximaal 5 personen uit 1 gezin. Dit abonnement is alleen te koop bij de balies van de zwembaden, in verband met aanmaken van de bandjes voor de gezinsleden. Tijdens de voorkoop (tot en met 27 april) kun je deze kaart met korting kopen.

12-kaarten

De 12-kaarten kun je gaan gebruiken als je niet iedere week komt zwemmen. Deze kaarten zijn onbeperkt geldig. Je krijgt 12 toeganskaarten voor de prijs van 10. Er zijn 2 soorten; hoog en laag tarief. Met het hoge tarief kun je terecht op alle tijden in alle zwembaden. Met laag tarief kun je altijd zwemmen in zwembad de Parrel en in het Helperzwembad. In Sportcentrum Kardinge op specifieke tijden (in de ochtenden in het 25 meter bad). Voor de Papiermolen geldt altijd hoog tarief. Wil je met een laagtarief 12-kaart gaan zwemmen in de Papiermolen of Kardinge, dan kun je altijd tegen een bijbetaling naar binnen.
De 12-kaarten hebben verschillende tarieven voor kinderen <17 jaar, volwassenen en 65-plussers.

Losse kaarten

Wil je gewoon een keer komen zwemmen en niet vastzitten aan een abonnement of 12-kaart? Koop dan gewoon een los kaartje. Voor  de Papiermolen kun je voor je bezoek online een kaartje kopen en hoef je bij mooi weer niet in de rij te staan. De losse kaarten zijn er in 2 soorten; hoog en laag tarief. Met het hoge tarief kun je terecht op alle tijden in alle zwembaden. Met laag tarief kun je altijd terecht in zwembad de Parrel en in het Helperzwembad. In Sportcentrum Kardinge op specifieke tijden (in de ochtenden in het 25 meter bad). Voor de Papiermolen geldt altijd hoog tarief. En daarnaast zijn ze opgedeeld in leeftijd: kinderen <17 jaar, volwassenen en 65-plussers

Tarieven

  regulier voorverkoop
jaarabonnement € 261,30  
zomerabonnement € 85,50 € 77,90
zomerabonnement gezin € 232,40 € 208,30
12-kaart laag <17 jaar en 65+ € 43,00  
12-kaart laag volwassenen € 51,00  
12-kaart hoog <17 jaar en 65 + € 47,00  
12-kaart hoog volwassenen € 60,00  
losse kaart laag <17 jaar en 65 + € 4,30  
losse kaart laag volwassenen € 5,10  
losse kaart hoog <17 jaar en 65 + € 4,70  
losse kaart hoog volwassenen € 6,00  

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2018 tot en met 31 juli 2019 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.