Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Actie Strak in je zwempak

Gezond de zomer in! 

Sport050 gaat je daarbij helpen; van 27 mei tot en met 23 juni 2019 hebben we de Strak in je zwempak actie, Doe mee mee met Aquasporten, AquaTech, FiftyFit, ZwangerZwemmen of kom banen zwemmen. Wil je een intensieve training? Dan zijn FloatFit of AquaBootcamp een goede keuze. Maar ook met de andere Groepslessen kun je je conditie verbeteren. Het afwisselen van verschillende Groepslessen of banenzwemmen in één week is ook erg effectief.

Wil je kilo's verliezen dan kun je meedoen aan AquaSlim of het Fit050 menu. Bij AquaSlim kun je kiezen om alleen de groepsles te volgen en zo het te beginnen met het gedoseerd sporten in water of je kunt de AquaSlim cursus gaan volgen waarbij je ook een voedingsmenu krijgt en wekelijks gewogen wordt met adviezen van een voedingsadviseur.

Om je daarbij te helpen geven we tijdens de actieperiode 10% korting op de prijs van de AquaSlim cursus, het Fit050 menu en de 12-kaarten voor groepslessen en banenzwemmen.

Voor het banenzwemmen hebben we trainingsschema's voor elk niveau, waarmee je op een bewuste manier aan je conditie werkt. Deze schema's kun je op deze pagina vinden en bij het zwembad. In zwembad Kardinge kun je met de Swimtag aan de Strak in je zwempak challenge meedoen.

Zwem en Win

Tijdens de Strak in je Zwempak actie krijg je een stempelkaart. Voor iedere activiteit in het zwembad die je doet, krijg je stempel. Met een volle stempelkaart doe je mee met de verloting . Je kunt een 12-kaart Groepsles, een 12 kaart BanenZwemmmen of 2 maanden verlenging van je jaarabonnement zwemmen winnen. De volle stempelkaart lever je in bij de balie. De actie loopt van 27 mei tot en met 23 juni 2019

Cursus Aquaslim

De AquaSlim cursus draait om bewgen, verantwoorde voeding en een gezond gewicht, maar ook om de opbouw van spiermassa. Je volgt de cursus met een groep deelnemers die allemaal aan een gezonde levensstijl willen werken. Je gaat 8 weken lang 2 x per week onder leiding van de professionele instructeur intensief bewegen in het water. 1 x per week ga je meten en wegen en krijg je voedingsadvies, de voedingsmenu's en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Het bewegen en veranderen van het eetpatroon zorgt ervoor dat je daadwerkelijk successen behaald voor de lange termijn. Wil je eerst beginnen met alleen meer bewegen dan kun je de AquaSlim groepsles ook zonder menu en wegen gaan volgen. Lees meer over AquaSlim en opgave

Fit050 voedingsmenu

Wil je naast het sporten werken aan een compleet gezondere levensstijl dan kunnen we je met ons Fit050 voedingsmenu voor 8 weken hierbij helpen. De menu's zijn opgesteld met de visie van diëtisten en de voedingsnormen van de Gezondheidsraad. Persoonlijke voorkeuren zoals vegetarisch, geen vis of andere producten zijn mogelijk. Er zijn menu's voor verschillende doelen; vetpercentage- en gewichtsreductie, gezond op gewicht blijven of intensief sporten.

Om alle vorderingen goed te volgen, meten we onder andere je gewicht, het vetpercentage en je spiermassa. Deze gegevens zijn de input voor het samenstellen van je persoonlijke menu en deze zijn daarmee op de persoon gericht en heel effectief. We meten je 1 keer in de 2 weken om het resultaat te volgen en dan krijg je voedingsadviezen.. Lees meer over Fit 050 menu

  normale prijs actie prijs
Fit050 menu € 75,00 € 67,50
AquaSlim cursus € 165,00 € 148,50
12-kaart groepsles € 78,00 € 70,20
12-kaart zwemmen laag jeugd/65+ € 43,00 € 38,70
12-kaart zwemmen laag volwassenen € 51,00 € 45,90
12-kaart zwemmen hoog jeugd/65+ € 47,00 € 42,30
12-kaart zwemmen hoog volwassenen € 60,00 € 54,00