Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

AquaTech

! Let op ! De zwembaden gaan vanaf 18 mei weer beperkt open voor een aantal activiteiten. Bekijk de specifieke pagina's van ieder zwembad voor de wijzigingen. Er zijn continu wijzigingen door nieuwe inzichten of regels. 

AquaTech bestaat uit verschillende vormen namelijk; training, techniek en open water. Alle vormen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kunt zelf switchen tussen verschillende lessen of gelijktijdig aan de verschillende soorten lessen meedoen.

TIP: Het is handig om een zwembril en badmuts mee te nemen. Tijdens de lessen AquaTech is het niet mogelijk om je zwemdiploma te halen, wil jij dat? Kijk dan bij het aanbod zwemlessen op onze site.

Training  

Wil jij graag persoonlijke begeleiding tijdens het verbeteren van jou zwemconditie? Dan is deze training echt iets voor jou. Het is geschikt voor mensen die willen werken aan hun zwemconditie en tips willen krijgen over de zwemtechiniek.

Techniek  

Je krijgt persoonlijke begeleiding  van de instructeur. Tijdens deze trainingebruiken we verschillende trainingsmaterialen/-vormen. Met behulp van videoanalyse krijg jij goed inzicht in jouw eigen zwemtechniek.

Open water   

Vind jij het leuk om in open wateren te zwemmen, ben jij aan het trainen voor een triatlon of wil je meedoen met een open water evenement? Dan zijn de lessen open water echt iets voor jou! Deze lessen geven we in het Zilvermeer naast Sportcentrum Kardinge. Tijdens deze lessen staat het onderdeel navigeren in water centraal.

Locaties

Sportcentrum Kardinge (meer info over tijden)

Training
Techniek
Open Water

Helperzwembad (meer info over tijden)

Training
Techniek

Tarieven   

Losse les € 8,00
12-kaart € 80,00
Borg voor polsbandje (bij een 12-kaart en cursus) € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.
De 12-kaarten zijn onbeperkt geldig en te gebruiken voor alle groepslessen in de gemeentelijke zwembaden in de gemeente Groningen.