Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Kinderfeestjes Helperzwembad

! Let op ! vanwege de verlengde maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is het zwembad vanaf 18 mei weer beperkt open voor een aantal activiteiten. Er zijn continue wijzigingen door nieuwe inzichten of regels. Houd daarom deze pagina goed in de gaten.

Op dit moment is het niet mogelijk om een kinderfeestje in het Helperzwembad te organiseren vanwege de coronamaatregelen.

Het Helperzwembad is geweldig voor een kinderfeestje! Elke woensdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen kinderen hier terecht om uren te ravotten in het water. De kinderen raken op een gezonde en leuke manier die enorme berg energie kwijt. Voor jou als ouder is het relatief rustig. Na het zwemmen kun je nog wat lekkers eten in de kantine.

Zeemeermin feestje

Wil je leren zwemmen als een zeemeermin? In het Helperzwembad kun je nu ook een zeemeermin feestje houden. Tijdens het zeemeermin feestje leren de kinderen de basisbeginselen van zeemeermin zwemmen leren, zoals:

  • het aan- en uittrekken van de staart;
  • de zeemeerminslag op buik en rug;
  • draaien om de lengte as;
  • koprol en steekduik.

Het feestje is inclusief het gebruik materiaal (monofin en zeemeerminstaarten),1 uur instructie en horeca €13,00. Het feestje is voor minimaal 7 en maximaal 10 kinderen.

De kinderen moeten voor het zeemeermin feestje minimaal 7 jaar oud zijn en een B-diploma hebben.

Na het zwemmen kun je nog wat lekkers eten in de kantine. Reserveren kan via info@helperzwembad.nl.

 

Tarieven

Kinderfeestje (zwemmen + eten) € 7,20
Kinderfeestje zeemeermin zwemmen ( zwemmen met instructie) € 9,00
Kinderfeestje zeemeermin zwemmen en eten € 13,00
   
Kindermiddag (alleen zwemmen) € 3,20