Sport050
Nieuws
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief

Ontvang ook de nieuwsbrief van Sport050. In iedere nieuwsbrief (maandelijks) krijg je algemeen nieuws over verschillende sporten, Sporty in actie, openbare sportplekken en andere actuele onderwerpen. Daarnaast kun je gepersonaliseerd nieuws lezen op basis van je interesses. Deze hebben we als volgt ingedeeld:

Zwemmen
Krijg informatie over recreatief zwemmen, activiteiten of groepslessen in de zwembaden van de gemeente Groningen. 

Zwembad de Parrel
Je krijgt informatie over gewijzigde openingstijden en andere specifieke informatie van Zwembad de Parrel.

Helperzwembad
Je krijgt informatie over gewijzigde openingstijden en andere specifieke informatie van het Helperzwembad.

Zwembad Kardinge
Je krijgt informatie over gewijzigde openingstijden en andere specifieke informatie van Zwembad Kardinge.

Openluchtbad de Papiermolen
Je krijgt informatie over gewijzigde openingstijden en andere specifieke informatie van Openluchtbad de Papiermolen.

Schaatsen
Alles over schaatsen zoals recreatief schaatsen, schaatsles en andere activiteiten op de ijsbanen. Ook informatie over de verschillende (gewijzigde) openingstijden kun je lezen

Binnen- en buitensporten
Als je dit als interessegebied hebt, krijg je nieuws over verschillende verenigingen of sportaanbieders in de gemeente Groningen.

Bestuur sportaanbieders
Je leest nieuws over (nieuwe) sportaccommodaties maar ook voor sportbestuurders interessante sportprojecten, zoals Gelijk Speelveld, het LED-project, het Gronings Sportakkoord of NOC*NSF Nationale Sportweek. 

Onderwijs
Werk jij in het onderwijs als bijvoorbeeld directeur, vakdocent of sportprofessional? Ontvang artikelen speciaal gericht op onderwijs in relatie tot sport, bewegen en een gezonde leefstijl.

Kinderactiviteiten
Wil je weten wat er voor kinderen te doen is op het gebied van sport? Kies dan deze interesse en je krijgt informatie over bijvoorbeeld sportieve kinderfeestjes en de activiteiten van Bslim en de Sport- en Cultuurhopper.

Zwemles van mijn kind
Zit je kind op zwemles in het Helperzwembad, Zwembad Kardinge of Zwembad de Parrel bij Sport050, lees dan hier informatie over kijklessen, diploma zwemmen, tips en tricks.

Evenementen
Ontvang de evenementen kalender met de sportevenementen die de komende maand gepland staan. Dit zijn sportevenementen van verschillende organisaties in de gemeente Groningen. Je kunt ze bezoeken als kijker of zelf actief meedoen.

Inschrijven nieuwsbrief