AquaSport

AquaSporten Helperzwembad

Zwemmen is natuurlijk leuk, maar soms heb je zin in iets anders. Herkenbaar? Kom dan eens aquasporten in het Helperzwembad. Wij bieden verschillende aquasporten aan. Aquasporten doe je in groepslessen, waardoor je gezellig én actief bezig bent. De lessen zijn voor iedereen. Je leeftijd en conditie maken niets uit. De verschillen tussen de aquasporten zitten vooral in de gebruikte materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben vrije inloop: je hoeft niet te reserveren, maar wil je zeker zijn van een plekje, dan kan het wel.

Aquarobic Helperzwembad

Soorten AquaSporten

AquaJogging

Bij AquaJogging loop je in diep water. Tijdens het sporten draag je een wetbelt. Dit is een zachte foamgordel die ervoor zorgt dat je rechtop blijft drijven en lopen. Tijdens de lessen werk je aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Door gebruik te maken van de weerstand van het water en de verschillende materialen kun je de oefeningen op eigen niveau voeren. De lessen zijn ook heel geschikt voor zwangeren en mensen met rugklachten.

Aquarobic

De lessen AquaRobics geven we in borstdiep water. Je verbetert je de conditie en doet spierversterkende oefeningen op leuke muziek. Door de weerstand van het water is de belasting op de gewrichten veel minder dan bij oefening op het land. Je hebt minder snel last van enkels en knieën. In de lessen gebruiken we verschillende materialen zodat de lessen gevarieerd zijn en je op je eigen niveau kan werken.

FiftyFit

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt, blijft langer mobiel en voelt zich fitter. Voor ouderen is er haast geen betere manier van bewegen dan zwemmen. Door de opwaartse druk van het water is belasting minimaal, waardoor je weinig kans loopt op blessures. De lessen zijn gevarieerd. De les wordt gegeven tussen 11.00 en 12.00 uur. Daarna kun je nog gaan banen zwemmen.

FiftyFit HelperzwembadAquaSport

Tarieven Groepslessen

losse kaart
€ 9,05
12-kaart
€ 90,50
De tarieven zijn geldig tot en met 31 juli 2024 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

Aquasporten in het Helperzwembad

Zwemmen is natuurlijk leuk, maar soms heb je zin in iets anders. Herkenbaar? Kom dan eens aquasporten in het Helperzwembad! Wij geven verschillende aquasporten. Aquasport is een groepsles, waardoor je gezellig én actief bezig bent. De lessen zijn voor iedereen. Je leeftijd en conditie maken niet uit. De verschillen tussen verschillende aquasporten zitten vooral in materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben vrije inloop: je hoeft niet te reserveren.

Aquarobic HelperzwembadFiftyFit

Soorten Aquasporten

AquaJogging

Bij AquaJogging loop je in diep water. Tijdens het sporten draag je een wetbelt. Dit is een zachte foamgordel die ervoor zorgt dat je rechtop blijft drijven en lopen. Tijdens de lessen werk je aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Door gebruik te maken van de weerstand van het water en de verschillende materialen kun je de oefeningen op eigen niveau voeren. De lessen zijn ook geschikt voor zwangeren en mensen met rugklachten.

AquaRobic

De lessen AquaRobic geven we in borstdiep water. Je verbetert je de conditie en doet spierversterkende oefeningen op leuke muziek. Door de weerstand van het water is de belasting op de gewrichten veel minder dan bij oefening op het land. Je hebt minder snel last van enkels en knieën. In de lessen gebruiken we verschillende materialen zodat de lessen gevarieerd zijn en je op je eigen niveau kan werken.

FiftyFit

Bij gezond ouder worden, hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt, blijft langer mobiel en voelt zich fitter! Voor ouderen is er haast geen betere manier van bewegen dan zwemmen. Door de opwaartse druk van het water is belasting minimaal, waardoor je weinig kans op blessures loopt. De lessen zijn gevarieerd.

De kantine is geopend om daarna nog gezellig samen een kopje koffie te drinken samen met andere ouderen. Je mag in combinatie met de les ook nog banen zwemmen.