AquaTech

Werk aan conditie en techniek bij AquaTech

AquaTech groepslessen

Wil je je zwemtechniek en -conditie verbeteren? Dan is AquaTech iets voor jou! AquaTech is een gevarieerde zwemsport. De lessen hebben verschillende onderdelen: zwemtraining en zwemtechniek. Je kunt zelf switchen tussen de verschillende lessen of aan de verschillende soorten lessen meedoen. Op deze pagina staat meer uitleg over de verschillende lessen. 

TIP: Het is handig om een zwembril en badmuts mee te nemen. Tijdens de lessen AquaTech is het niet mogelijk om je zwemdiploma te halen, wil jij dat? Kijk dan bij het aanbod zwemlessen op onze site.

AquaTechAquaTech zwemmer

Tarieven groepsles

losse kaart
€ 9,05
12-kaart
€ 90,50
De tarieven zijn geldig tot en met 31 juli 2024 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

Soorten lessen

Training

Jouw zwemconditie verbeteren met persoonlijke begeleiding. Dat kan met AquaTech training! Je verbetert je zwemconditie en zwemslagen. Zo word je een betere en snellere zwemmer dan ooit. Tijdens de training ontwikkel je je zwemvaardigheid met verschillende trainingsvormen. Om te kijken hoe je zwemconditie zich ontwikkelt, doen we twee keer per jaar een conditietest. Deze testmomenten zijn in december en vlak voor de zomervakantie.

Techniek

Jouw zwemtechniek verbeter je met onze lessen AquaTech techniek! Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding van een instructeur. Tijdens deze gevarieerde training werk je met verschillende trainingsmaterialen en -vormen. Met een videoanalyse krijg je goed inzicht in je eigen zwemtechniek. Zo weet je waar verbeterpunten zitten en kun je je het beste ontwikkelen. Goed voor je techniek én conditie!