Horeca

Horeca in Sportcentrum Kardinge

Binnen Sportcentrum Kardinge doet de DVK groep de horeca. Beneden in de ontvangsthal vind je een gezellig horecaplein. Hier kun je terecht voor een lekker kopje koffie, fris of een smoothie. Je kunt kiezen uit diverse vers belegde broodjes, snacks, salades en warme maaltijden. Ook kun je hier terecht voor verschillende plates.  Vanuit het zwembad kun je ook bestellen bij een aparte uitgiftehoek.

CAFÉ IJSBAAN - ICEBÄR

Op zondag, tijdens de vakantie en op andere drukke momenten is de Icebär geopend. Hier kun je genieten van warme chocolade met wat lekkers. Je bent hier van harte welkom met je schaatsen aan! Op andere momenten is de bar gesloten, maar kun je wel naar de 400m baan kijken.

"HANG-OUT"

Op de eerste verdieping is het oude restaurant, ook wel "Hang-out"  genoemd. Deze zaal is overdag de kantine voor de Alfa-Studenten en in de middag de BSO-sportlocatie. Deze zaal kun je ook huren voor diverse doeleinden. Hier zit een bar en is dus geschikt als feestruimte voor een personeelsuitje of voor ontvangsten/vergaderingen. Daarnaast zijn verschillende vergaderruimtes binnen Sportcentrum Kardinge die je kunt huren.

Horeca KardingeIcebar

Contact

Subtropisch zwembad kardinge, golven

Online kaarten kopen en meer

Ga naar mijn.sport050.nl