Schaatsverhuur

Huur je schaatsen

Heb je geen schaatsen, maar wil je wel komen schaatsen in Kardinge? Geen probleem want, je kunt verschillende typen schaatsen huren, zoals hockeyschaatsen, kunstschaatsen, noren, combinoren (noren met een stevige schoen) en easy gliders, in alle maten. De schaatsen mag je alleen gebruiken op de ijsbanen van Kardinge.

Je betaalt de huurschaatsen aan de balie van het Sportcentrum. De schaatsverhuur is zit op de 400 m baan. Let op dit is dus niet in de sportwinkel. Voor de verkoop, reparatie en het slijpen van schaatsen kun je in de winkel van PerfectSkate terecht. Deze vind je in de hal van het sportcentrum.

Kom je met een groep schaatsen dan moet je vooraf opgeven hoeveel schaatsen je wilt huren en in welke maten. Dat kan met dit formulier.

Schaatsframes

Sinds dit jaar kun je ook schaatsframes huren. Dit is speciaal voor kinderen met een fysieke beperking. Hierdoor kun je mee doen met de beginnerslessen schaatsen of recreatief schaatsen op de ijshal. We hebben hier 3 frames: 2 kleine frames (S maat = 1.20 – 1,40cm ) en 1 medium frame ( M maat = 1.40 – 1.60 cm)

Schaatsverhuur

Prijzen schaatsverhuur

prijs
Schaatsen (normaal)
€ 6,00
Klapschaatsen
€ 15,00
Deelnemers schaatscursus
€ 5,00
Groepen (vooraf gereserveerd)
€ 5,00
Voortgezet onderwijs 
€ 5,00
Primair onderwijs (schoolschaatsen)
gratis
Kinderfeestje (vooraf gereserveerd)
gratis
Schaatshelm
€ 2,00
Schaatsframe (vooraf gereserveerd)
€ 6,00
Schaatsframe deelnemer schaatscursus
gratis
De tarieven zijn geldig tot en met 31 juli 2024 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.
Subtropisch zwembad kardinge, golven

Online kaarten kopen en meer

Ga naar mijn.sport050.nl