Sportwinkel

Sportwinkel PerfectSkate

PerfectSkate is de sportwinkel binnen Sportcentrum Kardinge. Deze zit links naast de balie. PerfectSkate verkoopt schaatsen en alles wat daar verder bij komt kijken, zoals reparatie en onderhoud van het materiaal. Als je schaatsen wilt huren, ga je naar de schaatsverhuur bij de 400m baan.

SCHAATSEN SLIJPEN

Natuurlijk kun je hier je schaatsen laten slijpen. In principe kan dat voor alle soorten schaatsen. Er is gespecialiseerde apparatuur voor het slijpen van noren, kunst- en ijshockeyschaatsen. Voor het slijpen van schaatsen hanteren we normaal gesproken een "vandaag brengen, morgen klaar" regeling. In gevallen van extreme drukte b.v. tijdens de kerstvakantie of natuurijs kunnen de wachttijden voor het slijpen langer zijn.

Ook kunnen we thermoplastische schoenen om je voeten modelleren, hiervoor hebben we een speciale FIT-machine. Voor (kleine) reparaties aan je schaatsen/onderstellen kun je ook binnenlopen en vragen naar een prijsindicatie.

SPORTKLEDING

Naast de schaatssport kun je ook terecht voor badmode, tennis- en squashmateriaal en skate- en skeelermateriaal. Tennis- en squashrackets kun je huren bij PerfectSkate. Bij grote groepen/scholen raden we aan van tevoren te reserveren, dan ligt het materiaal klaar.

Sportwinkel perfect skatePerfect skate sportwinkel

Meer informatie

Subtropisch zwembad kardinge, golven

Online kaarten kopen en meer

Ga naar mijn.sport050.nl