AquaSport Parrel

AquaSporten in de Parrel

Zwemmen is natuurlijk leuk, maar soms heb je zin in iets anders. Herkenbaar? Kom dan eens aquasporten bij de Parrel! Wij bieden verschillende aquasporten aan. Aquasporten doe je in groepslessen, waardoor je gezellig én actief bezig bent. De lessen zijn voor iedereen. Je leeftijd en conditie maken niet uit. De verschillen tussen de aquasporten zitten vooral in gebruikte materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben vrije inloop: je hoeft niet te reserveren, maar wil je zeker zijn van een plekje, dan kan het wel.

AquaSport in de Parrel

Soorten Aquasporten

AquaJogging

Bij AquaJogging loop je in diep water. Tijdens het sporten draag je een wetbelt. Dit is een zachte foamgordel die ervoor zorgt dat je rechtop blijft drijven en lopen. Tijdens de lessen werk je aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Door gebruik te maken van de weerstand van het water en de verschillende materialen kun je de oefeningen op eigen niveau voeren. De lessen zijn ook geschikt voor zwangeren en mensen met rugklachten.

FiftyFit

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt, blijft langer mobiel en voelt zich fitter! Voor ouderen is er haast geen betere manier van bewegen dan zwemmen. Door de opwaartse druk van het water is belasting minimaal, waardoor je weinig kans op blessures hebt. De lessen zijn gevarieerd. De les wordt gegeven tussen 11.00 en 12.00 uur. Daarna kun je nog banen zwemmen.

Tarieven groepslessen

losse kaart
€ 9,05
12-kaart
€ 90,50
De tarieven zijn geldig tot en met 31 juli 2024 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.