Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aquasporten Kardinge

Aquasporten 

Wil je op een leuke manier actief aan je conditie werken? Kom dan Aquasporten! Er zijn verschillende groepslessen en iedereen kan meedoen; leeftijd en conditie maken niets uit! De verschillen zitten vooral in materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben een vrije inloop, opgave vooraf is niet nodig, behalve voor tijdens corona en voor FloatFit en AquaSlim. Voor FloatFit kun je je opgeven via de reserveringswebsite en opgeven voor AquaSlim kan via het opgaveformulier.

Lees verder op de pagina wat de verschillen zijn tussen de lessen. Bekijk hieronder het rooster. Als er 'gesloten' staat, is er die dag geen les. 

Uitval van activiteiten tot aan de zomervakantie

De zwembaden Sport050  hebben onder andere als gevolg van de Corona-pandemie een flinke doorstroom van personeel. Ook door een toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt. Voor bepaalde specialistische groepslessen hebben we een zeer beperkt  aantal beschikbare instructeurs en kunnen daarmee niet alle activiteiten aanbieden zoals je dat gewend was. Er vallen groepslessen uit, maar ook enkele uurtjes banen /recreatief zwemmen. Bekijk hiervoor altijd de openingstijden. 

We hebben intussen nieuwe zwemles-instructeurs kunnen opleiden. En uiteraard  proberen we nog steeds nieuwe ervaren instructeurs te zoeken en  leiden we nieuwe collega’s op, zodat je snel weer mee kunt doen aan de groepslessen en we alle uren banen en recreatief zwemmen weer kunnen aanbieden. 

Lesrooster AquaSporten

maandag 23 mei t/m Datum aanpassen
Vandaag (maandag 23 mei)
Gesloten
Morgen (dinsdag 24 mei)
Gesloten
woensdag (25 mei)
Gesloten
donderdag (26 mei)
Gesloten
vrijdag (27 mei)
Gesloten
zaterdag (28 mei)
Gesloten
zondag (29 mei)
Gesloten

Tarieven

Losse les € 8,55
12-kaart € 85,50
borg bandje € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2021 tot en met 31 juli 2022 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

FloatFit

FloatFit is een compleet nieuwe, unieke, effectieve en uitdagende manier van bewegen. Het is een low impact, conditie, balans en core stabiliteit training van 30 minuten. Bij FloatFit sta je op een drijvende mat, de Aquabase, die je bewegelijkheid stimuleert. Je wisselt squats, burpees en balansoefeningen met elkaar in hoog tempo af. Lees meer over FloatFit en opgave.

AquaSlim

Bij AquaSlim werk je actief aan de conditie met daarbij een gezond voedingsadvies. Deze aquasport geven we in cursusvorm, dit in tegenstelling tot de andere aquasporten. Je moet je hiervoor dan ook aanmelden. Je gaat 8 weken lang 2x per week sporten en daarnaast krijg je voedingsadvies met menu's aangepast op je doelen en we gaan je iedere week wegen. Lees meer over AquaSlim en opgave.

AquaRobics

De lessen AquaRobics geven we in borstdiep water. Je verbetert je de conditie en doet spierversterkende oefeningen op leuke muziek. Door de weerstand van het water is de belasting op de gewrichten veel minder dan bij oefening op het land. Je hebt minder snel last van enkels en knieën. In de lessen gebruiken we verschillende materialen zodat de lessen gevarieerd zijn en je op je eigen niveau kan werken.

AquaJogging

Bij Aquajogging loop je in diep water. Een wetbelt, een zachte foamgordel, zorgt er voor dat je rechtop blijf drijven en kunt lopen. Tijdens de lessen werken we op een gevarieerde manier aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Door gebruik te maken van de weerstand van het water en de verschillende materialen kun je de oefeningen op je eigen niveau voeren. De lessen zijn ook geschikt voor zwangeren en mensen met rugklachten.

AquaBootcamp

We geven de lessen AquaBootcamp in en rond het 25 meterbad. We gebruiken verschillende materialen en dieptes van het bad zodat het een echte powertraining is. Je verbetert zowel je conditie als kracht. Je kan op je eigen niveau werken, waarbij we proberen het beste in je naar boven te halen. De weerstand van het water versterkt je spieren op een effectieve manier.

AquaVaria

Als je van afwisseling houdt, dan is AquaVaria wat voor jou. Iedere les doen we weer een andere aquasport zoals AquaJogging, AquaRobics of AquaBootcamp. We gebruiken verschillende waterdieptes, oefenvormen en materialen.