Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aquasporten Kardinge

Aquasporten 

Wil je op een leuke manier actief aan je conditie werken? Kom dan Aquasporten! Er zijn verschillende groepslessen en iedereen kan meedoen; leeftijd en conditie maken niets uit! De verschillen zitten vooral in materialen, trainingsvormen en waterdiepte. De groepslessen hebben een vrije inloop, opgave vooraf is niet nodig, behalve voor tijdens corona en voor FloatFit en AquaSlim. Voor FloatFit kun je je opgeven via de reserveringswebsite en opgeven voor AquaSlim kan via het opgaveformulier.

Lees verder op de pagina wat de verschillen zijn tussen de lessen. Bekijk hieronder het rooster. Als er 'gesloten' staat, is er die dag geen les. 

Update: geen groepslessen

 

De groepslessen AquaSport in zwembad Kardinge komen helaas te vervallen. De laatste lessen zijn op maandag 20 februari. Gelukkig blijft het mogelijk om in een ander zwembad mee te doen aan AquaSport! Deze groepslessen geven we nog in het Helperzwembad en Zwembad de Parrel. We begrijpen dat deze verandering voor jou vervelend kan zijn, maar we vinden zwemlessen voor (jong)volwassenen belangrijker. 

Lesrooster AquaSporten

zondag 04 juni t/m Datum aanpassen
Vandaag (zondag 04 juni)
Geen activiteiten
Morgen (maandag 05 juni)
Geen activiteiten
dinsdag (06 juni)
Geen activiteiten
woensdag (07 juni)
Geen activiteiten
donderdag (08 juni)
Geen activiteiten
vrijdag (09 juni)
Geen activiteiten
zaterdag (10 juni)
Geen activiteiten

Tarieven

Losse les € 8,70
12-kaart € 87,00
borg bandje € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2022 tot en met 31 juli 2023 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

FloatFit

FloatFit is een compleet nieuwe, unieke, effectieve en uitdagende manier van bewegen. Het is een low impact, conditie, balans en core stabiliteit training van 30 minuten. Bij FloatFit sta je op een drijvende mat, de Aquabase, die je bewegelijkheid stimuleert. Je wisselt squats, burpees en balansoefeningen met elkaar in hoog tempo af. Lees meer over FloatFit en opgave.

AquaSlim

Bij AquaSlim werk je actief aan de conditie met daarbij een gezond voedingsadvies. Deze aquasport geven we in cursusvorm, dit in tegenstelling tot de andere aquasporten. Je moet je hiervoor dan ook aanmelden. Je gaat 8 weken lang 2x per week sporten en daarnaast krijg je voedingsadvies met menu's aangepast op je doelen en we gaan je iedere week wegen. Lees meer over AquaSlim en opgave.

AquaRobics

De lessen AquaRobics geven we in borstdiep water. Je verbetert je de conditie en doet spierversterkende oefeningen op leuke muziek. Door de weerstand van het water is de belasting op de gewrichten veel minder dan bij oefening op het land. Je hebt minder snel last van enkels en knieën. In de lessen gebruiken we verschillende materialen zodat de lessen gevarieerd zijn en je op je eigen niveau kan werken.

AquaJogging

Bij Aquajogging loop je in diep water. Een wetbelt, een zachte foamgordel, zorgt er voor dat je rechtop blijf drijven en kunt lopen. Tijdens de lessen werken we op een gevarieerde manier aan het verbeteren van je conditie, kracht en coördinatie. Door gebruik te maken van de weerstand van het water en de verschillende materialen kun je de oefeningen op je eigen niveau voeren. De lessen zijn ook geschikt voor zwangeren en mensen met rugklachten.

AquaVaria

Als je van afwisseling houdt, dan is AquaVaria wat voor jou. Iedere les doen we weer een andere aquasport zoals AquaJogging, AquaRobics of AquaBootcamp. We gebruiken verschillende waterdieptes, oefenvormen en materialen.