Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Eten & Drinken Kardinge

Kardinge Horeca

Binnen Sportcentrum Kardinge doet de DVK groep de horeca. Beneden in de ontvangsthal vind je een gezellig horecaplein. Hier kun je terecht voor een lekker kopje koffie, fris of een smoothie. Je kunt kiezen uit diverse vers belegde broodjes, snacks, salades en warme maaltijden. Ook kunt je hier  terecht voor verschillende plates.  Vanuit het zwembad kun je ook bestellen bij een aparte uitgiftehoek.

Café ijsbaan - ICEBÄR

Op zondag, tijdens de vakantie en op andere drukke momenten is de Icebär geopend. Hier kun je genieten van warme chocolade met wat lekkers. Je bent hier van harte welkom met je schaatsen aan! Op andere momenten is de bar gesloten, maar kun je wel naar de 400m baan kijken.

"Hang-out"

Op de eerste verdieping bevindt zich het oude restaurant, ook wel "Hang-out"  genoemd. Deze zaal is overdag de kantine voor de Alfa-Studenten en in de middag de BSO sportlocatie. Deze zaal kun je gebruiken voor diverse doeleinden. Hier zit ook een bar en is dus geschikt als feestruimte voor een personeelsuitje, maar ook als ruimte voor ontvangsten/vergaderingen

Vergaderzalen

In Sportcentrum Kardinge hebben we 4 vergaderzalen. Deze zijn geschikt voor diverse bijeenkomsten, vergaderingen, een congres of voor familie-uitjes. De vergaderingen kun je combineren met een sportieve clinic en uitbreiden met diverse horeca arrangementen. Bij een zaal kun je ook verschillende audiovisuele middelen huren.

Openingstijden 

  Winter( okt-mrt) Zomer( apr-sept)
ma - vr 9.00-24.00 9.00-22.30
za - zo 9.00-24.00 10.00-17.30