Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Schoolschaatsen

Schoolschaatsen

Op zoek naar een leuk alternatief voor de gymles of naar een actief schooluitje? Schaatsschool Kardinge organiseert in het schaatsseizoen (14 september 2019 tot en met 22 maart 2020) weer schoolschaatsen voor leerlingen van het (speciaal) basisonderwijs en het voortgezet (speciaal) onderwijs. Je kunt kiezen uit een drieweekse schaats- of ijshockeycursus, een eenmalige schaats- of ijshockeyles of een keer vrijschaatsen op de 400-meterbaan. Ervaren schaatsintructeurs geven de lessen. Het minimum aantal leerlingen is 10 bij de verschillende opties. Het seizoen hebben we ingedeeld in 5 blokken van 3 weken. Voor alle periodes geldt dat je je voor de uiterste inschrijfdatum moet aanmelden met uitzondering van het vrijschaatsen. Zodra de inschrijfdatum verstreken is, maken we een planning en krijg je een bevestigingsmail met data en tijden.

Periode Weken Uiterlijke inschrijfdatum
1 45,46,47 7 oktober 2019
2 48,49,50 28 oktober 2019
3 3,4,5 16 december 2019
4 6,7,9 6 januari 2020
5 10,11,12 3 februari 2020

3-weekse schaatscursus

De 3 weekse schaatscursus bestaat uit 3 lessen van 45 minuten in de ijshockeyhal. Daarna kun je nog vrij schaatsen op de 400 meterbaan, als deze baan geopend is voor recreatief schaatsen.
De cursus is bedoeld voor leerlingen van het (speciaal) basisonderwijs. Leerlingen moeten zelf schaatsen meenemen of huren bij de Sportwinkel AV Sport binnen Sportcentrum Kardinge. Bij de lessen worden afhankelijk van de groepsgrootte 1 of meer instructeurs ingezet.

Eenmalige schaats- of ijshockeyles

De eenmalige schaats- of ijshockeyles duurt 45 minuten en geven we in de ijshockeyhal. Daarna kun je nog vrij schaatsen op de 400 meterbaan, als deze baan geopend is voor recreatief schaatsen.
De eenmalige schaatsles is bedoeld voor leerlingen van het (speciaal) basisonderwijs en het voortgezet (speciaal) onderwijs. Leerlingen moeten zelf schaatsen meenemen of huren bij de Sportwinkel AV Sport binnen Sportcentrum Kardinge. Afhankelijk van de groepsgrootte zetten we 1 of meer instructeurs in.

Vrij Schaatsen

Vrijschaatsen is bedoeld voor leerlingen van het (speciaal) basisonderwijs en het voortgezet (speciaal) onderwijs en vindt plaats op de 400 meterbaan. (Op aanvraag is vrijschaatsen in de ijshockeyhal ook mogelijk, we zetten dan 1 instructeur in voor de begeleiding) . Er is geen instructie. Leerlingen moeten zelf schaatsen meenemen of huren bij de Sportwinkel AV Sport binnen Sportcentrum Kardinge. Aanmelden kan tot 2 werkdagen van te voren via het groepsformulier.

Tarieven

Per leerling per les € 3,80
1 instructeur (45 min) bij VO € 25,00
Begeleiders Gratis

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.

Busvervoer

Veilig busvervoer voor de schoolschaatsen? Touringcarbedrijf Veenstra Reizen heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolsportvervoer voor het basis- en voortgezet onderwijs. Ook beschikt het over het ISO 9001 certificaat met het Veiligheidsdocument. De garantie voor comfort, kwaliteit en service. Het wagenpark heeft een capaciteit variërend van 20 tot 87 zitplaatsen. Ook heeft Veenstra Reizen de beschikking over een rolstoelbus. Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel  0511-541809 of mail naar busverhuur@veenstrareizen.nl.