Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Skeeleren-Skaten

! Let op ! vanwege de verlengde maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is het zwembad vanaf 18 mei weer beperkt open voor een aantal activiteiten, maar zijn andere delen nog gesloten. Er zijn continue wijzigingen door nieuwe inzichten of regels. Houd daarom deze pagina goed in de gaten of lees meer hierover op de coronapagina

Dit zomerseizoen kun je wel in de ijshal skaten en skeeleren maar op de 400m baan is dat niet mogelijk. Bel van te voren omdat de ijshal verhuurd kan zijn. 

In de zomerperiode kun je in Sportcentrum Kardinge lekker overdekt en droog skeeleren en skaten. Dit kan zowel in de ijshal als op de 400m baan. Ideaal ook voor als het buiten regent of voor een kinderfeestje. De baan is recreatief geopend, maar ook als groep kun je de baan huren.

Kinderfeestjes

Vier het verjaardagsfeestje van je kind in Sportcentrum Kardinge! Gezellig skaten en daarna lekker eten. Wij zorgen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Het is ook mogelijk in combinatie met een uur instructie met materiaal . Bekijk de verschillende mogelijkheden voor kinderfeestjes.

Tarieven

Kinderen t/m 16 jaar en 65+ € 3,40
Volwassenen 17 t/m 64 jaar € 4,40
Volwassenen 65 jaar en ouder € 3,40
Jaarabonnement schaatsen/skeeleren € 190,35
Borg voor polsbandje (bij abonnement en 12-kaart) € 7,50

De tarieven zijn geldig van 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 en de algemene verkoopvoorwaarden gelden.
De 12-kaarten zijn onbeperkt geldig.