Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportwinkel PerfectSkate

Sportwinkel

PerfectSkate is de sportwinkel binnen Sportcentrum Kardinge. Deze zit links naast de balie. PerfectSkate verkoopt schaatsen en alles wat daar verder bij komt kijken, zoals reparatie en onderhoud van het materiaal.

Schaatsen slijpen

Uiteraard kun je ook bij hen terecht voor het slijpen van schaatsen. Ze kunnen in principe alle soorten schaatsen slijpen en ze hebben gespecialiseerde apparatuur voor het slijpen van noren, kunst- en ijshockeyschaatsen. Voor het slijpen van schaatsen hanteren zij normaal gesproken een "vandaag brengen, morgen klaar" regeling. In gevallen van extreme drukte b.v. tijdens de kerstvakantie of natuurijs kunnen de wachttijden voor het slijpen langer zijn.

Ook kunnen ze thermoplastische schoenen om voeten modelleren, hiervoor hebben ze een speciale FIT-machine. Voor (kleine) reparaties aan je schaatsen/onderstellen kun je ook binnenlopen en vragen naar een prijsindicatie.

Sportkleding

Naast de schaatssport kun je ook terecht voor badmode, tennis- en squashmateriaal en skate- en skeelermateriaal. Schaatsen en tennis- en squashrackets kun je ook huren. Bij grote groepen/scholen raden we aan van te voren te reserveren, dan ligt het materiaal klaar.

Openingstijden

Bekijk de openingstijden op de website van PerfectSkate