Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Nationale Sportweek - Officiële opening

sep
15

Nationale Sportweek - Officiële opening


Nationale Sportweek - Officiële opening

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement van de NOC*NSF dat twee weken lang sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Van 15 t/m 29 september 2018 zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders in heel Nederland hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten. In verband met het 15 jarige jubileum is de Nationale Sportweek dit jaar twee weken lang, en overlapt hiermee de Europese Week van de Sport. Groningen is dit jaar één van de hostcities van de Nationale Sportweek.