Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Workshop voor coaches: 'leerlijn mentale training'

nov
30

Workshop voor coaches: 'leerlijn mentale training'


Workshop voor coaches: 'leerlijn mentale training'

Jonge sporttalenten hebben mentale veerkracht nodig op weg naar de absolute top. Als coach heb je een belangrijke rol om ze de benodigde handvatten daarvoor aan te reiken. In deze workshop krijg je inzicht in hoe een ‘leerlijn mentale training’ kan worden geïntegreerd in een talentontwikkelingsprogramma. Verschillende mentale vaardigheden die kunnen vallen binnen de leerlijn komen aan bod, waarbij dieper wordt ingegaan op het thema ‘omgaan met wedstrijdspanning’. Na de workshop kun je een jonge sporter handvatten aanleren om wedstrijdspanning te verlagen.