Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

De Groene 4 Mijl

jan
20

De Groene 4 Mijl


De Groene 4 Mijl

De Groene 4 Mijl is ….. de winterloop in Noord-Nederland voor Bikkels

Op 20 januari 2019 verzamelen vele bikkels zich bij De Onlanderij van Natuurmonumenten, aan de Madijk 1 in Eelderwolde. Vanuit daar start de 4e editie van De Groene 4 Mijl door het natuurgebied de Onlanden.

De Groene 4 Mijl voor Bikkels draait om het beleven van de natuur, en het neerzetten van je eigen prestatie waar je met trots op terug kunt kijken. Zowel bij de start als bij de finish vind je een klok zodat je zelf kunt kijken welke tijd je hebt neergezet. Plezier is een andere karakteristiek: hoe koud en zwaar het ook is, de deelnemers van de Groene 4 Mijl blijven lachen: laat die winter maar komen!

Niet zo’n hardloper of wandelaar? Rondom De Onlanderij, waar de start en finish plaats vindt, zijn in samenwerking met Natuurmonumenten allerlei winterse activiteiten voor kinderen en diverse heerlijke versnaperingen verkrijgbaar.